Forum » Loža » Funny and cool links
Funny and cool links
Tilen ::
ce ne pogledas dobr vids popust iz 10,900 na 16,998
isto je 18.900 ne pa 10.900. Moral boš nabaviti očale. :P
isto je 18.900 ne pa 10.900. Moral boš nabaviti očale. :P
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Xplicit ::
ElectricMan - preberi cel moj post
povdarek je na tem da ce SLABO pogledas...
k majo uno trapasto rdeco crto cez ceno pa iz 8 nastane 0
povdarek je na tem da ce SLABO pogledas...
k majo uno trapasto rdeco crto cez ceno pa iz 8 nastane 0
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xplicit ()
Tilen ::
Jaz mam pa danes zgleda sreco LOL :) Zasledil sem tole :
racunalnik PENTIUM 2 popolni komplet Racunalnik z CD enoto, logitech misko in procesorjem premera 40cm (64Hz).
Lolzz
[Popravljeno - varovanje osebnih podatkov. - moderator]
racunalnik PENTIUM 2 popolni komplet Racunalnik z CD enoto, logitech misko in procesorjem premera 40cm (64Hz).
Lolzz
[Popravljeno - varovanje osebnih podatkov. - moderator]
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sketch ()
ElectricMan ::
ja no moja napaka, nism dobro prebral tvoj post. Probite zmanjšati okno na širino internet explorer, boste bolje videli tiste dinarčke.
Tear_DR0P ::
He he. sej vem da je grdo od mene, tko da me lahko tud kdo kaznuje, sam ka z njim se pa noben več noče pogovarjat?????
Monolog
Monolog
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
]Fusion[ ::
hmm mislim da si malo zgrešil namen njegove teme
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
Tear_DR0P ::
offtopic//
Ne sej dejstvo je letel na to da ma človek včasih tako zoprne izpade, da se teme kjer sodeluje raje ne udeležim. Pa sm mislu da je več takšnih :) vem pa da je leksikon namenjen pisanju izrazov in njihovih opisov. In to idejo pozdravljam, prav tako njegov trud.
Ne sej dejstvo je letel na to da ma človek včasih tako zoprne izpade, da se teme kjer sodeluje raje ne udeležim. Pa sm mislu da je več takšnih :) vem pa da je leksikon namenjen pisanju izrazov in njihovih opisov. In to idejo pozdravljam, prav tako njegov trud.
"Figures don't lie, but liars figure."
Trubadur ::
Študent je bil suspendiran zaradi uporabe PHPja
Neeeeeeee ahahahahahahaha jaoooo smeh smeh smeh
Neeeeeeee ahahahahahahaha jaoooo smeh smeh smeh
Sergio ::
Lekor je zaspal @ 24ur.com
Ce so slucajno ze popravili, quote:
Japonsko prestolnico je stresel potres z močjo 6,8 stopnje po japonski lestvici. Potres naj ne bi terjal žrtev.
Potres, ki je imel epicenter približno 200 kilometrov severno od japosnek prestolnice, je stresel Tokio in bližnjo okolico. Oblasti pa po prvih podatkih ne poročajo o morebitnih smrtnih žrtvah ali ranjenih oziroma večjo gmotni škodi. Mediji so sporočili, da je prestolnico stresel tudi močan popotresni sunek.
Potresom na Japonskem, če imajo ti epicenter v morju, pogosto sledijo tudi več metrov visoki valovi imenovani cunami. Oblasti danes še niso izdale opozorila pred cunamiji.
Ce so slucajno ze popravili, quote:
Japonsko prestolnico je stresel potres z močjo 6,8 stopnje po japonski lestvici. Potres naj ne bi terjal žrtev.
Potres, ki je imel epicenter približno 200 kilometrov severno od japosnek prestolnice, je stresel Tokio in bližnjo okolico. Oblasti pa po prvih podatkih ne poročajo o morebitnih smrtnih žrtvah ali ranjenih oziroma večjo gmotni škodi. Mediji so sporočili, da je prestolnico stresel tudi močan popotresni sunek.
Potresom na Japonskem, če imajo ti epicenter v morju, pogosto sledijo tudi več metrov visoki valovi imenovani cunami. Oblasti danes še niso izdale opozorila pred cunamiji.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Tody ::
Evo tale logec z naslovom polnočne blodnje :)
[02:20] <OrkAA> kašn [02:20] <OrkAA> antivurus [02:21] <OrkAA> to majo ldje k nimaj opojma [02:21] <OrkAA> so dal gor [02:21] <OrkAA> k smilskjo [02:21] <Gwanaroth> :> [02:21] <OrkAA> da irgce neki jeebejo [02:21] <OrkAA> jdtz oa že znam [02:21] <OrkAA> antivrus [02:21] <Gwanaroth> -> [02:21] <OrkAA> še vsščoh k ma maca [02:21] <OrkAA> pa je ku [02:21] <Toody> OrkAA bo trebapočas spat :D [02:21] <Gwanaroth> ORKAA! [02:21] <OrkAA> to bij za mel [02:21] <OrkAA> frag je zelo! [02:21] <Majci> ;) [02:22] <Gwanaroth> mater, mu "dugaja" [02:22] <Gwanaroth> ! [02:22] <Majci> cist [02:22] <Majci> ;) [02:22] <Toody> hmm mene so pa prsti zasrbel da bi dal kej na funny links :D [02:22] <Majci> Toody :>>>> [02:22] <Toody> al bo kdo drug :P [02:23] * _Knight has quit IRC ("Waiting For A Miracle") [02:23] <OrkAA> ka jbu dal na funny [02:23] <OrkAA> adej mi liiink [02:23] <OrkAA> :DD [02:23] <Gwanaroth> :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>............ [02:23] <OrkAA> aaa laughing jotu lodu
OrkAA ::
A dej n o tody sosed moj na nest :D sm smo se lep p om el vsega lepega je enkrtat konec +priem še spet :D
Dr_M ::
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
]Fusion[ ::
ura in fitnes v enem :)
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
paggy ::
He, he, pa zgleda da je še na štrom prklučena.
If you wanna be good, you have to crash. We crash a lot!
pingec ::
lol to me spominja na ko sem bil se majhen pa sem oponasal une robote transformerse :)
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
pucvoler ::
http://www.elkotex.si/index.php3?provid...
Prenosniki v Elkotexu
SOLOnote
Ponujamo vam 3 super modele prenosnikov, s konfiguracijami ki vsebujejo vse kar potrebujete. Glavna značilnost, ki bi jo radi izpostavili je tehnologija Centrino, s katero prenosnik brez akumulatorja dela do 5 ur in omogoča neverjetno brezžično povezljivost. Za zahtevne uporabnike grafičnih elementov imamo tudi model z močnejšo grafično kartico. Najraje bi poudarili to, da se naši prenosniki ponašajo z zelo nizkimi cenami. Zahtevajte več informacij pri naših prodajalcih
Prenosniki v Elkotexu
SOLOnote
Ponujamo vam 3 super modele prenosnikov, s konfiguracijami ki vsebujejo vse kar potrebujete. Glavna značilnost, ki bi jo radi izpostavili je tehnologija Centrino, s katero prenosnik brez akumulatorja dela do 5 ur in omogoča neverjetno brezžično povezljivost. Za zahtevne uporabnike grafičnih elementov imamo tudi model z močnejšo grafično kartico. Najraje bi poudarili to, da se naši prenosniki ponašajo z zelo nizkimi cenami. Zahtevajte več informacij pri naših prodajalcih
Ne me poslušat!!!!!!
DMouse ::
Plemeniti
Plemenitega
Plemenitemu
Plemenitega
o Plemenitem
s Plemenitijem
(če bodo slučajno popravili je tukaj originalen text: Predsednik Janez Drnovšek se je že sestal z vodjo poslanske skupine DeSUS Francem Žnidaršičem ter z vodjo poslanske skupine ZLSD Miranom Potrčem, namesto posveta z vodjo poslanske skupine SNS Zmagom Jelinčičem Plemenitijem pa se je predsednik republike pogovarjal s Sašom Pečetom iz stranke SNS.)
Plemenitega
Plemenitemu
Plemenitega
o Plemenitem
s Plemenitijem
(če bodo slučajno popravili je tukaj originalen text: Predsednik Janez Drnovšek se je že sestal z vodjo poslanske skupine DeSUS Francem Žnidaršičem ter z vodjo poslanske skupine ZLSD Miranom Potrčem, namesto posveta z vodjo poslanske skupine SNS Zmagom Jelinčičem Plemenitijem pa se je predsednik republike pogovarjal s Sašom Pečetom iz stranke SNS.)
Ziga Dolhar ::
Bemomast.
To pa [za razliko od kakih drugih primerov :))] še moja osemnajst mesecev stara kvazi-skripta zna sklanjat. My Precious.
To pa [za razliko od kakih drugih primerov :))] še moja osemnajst mesecev stara kvazi-skripta zna sklanjat. My Precious.
https://dolhar.si/
Ziga Dolhar ::
Grega: če že nisi upošteval besedila v oklepajih ...
... bi pa lahko izbral vsaj pravilno sklanjatev.
... bi pa lahko izbral vsaj pravilno sklanjatev.
https://dolhar.si/