Forum » Igre » Undying final boss?
Undying final boss?
San ::
Kako se ga znebim? Najprej mu zmečem kup dinamita v trebuh, potem pa ga ustrelim v tista usta na trebuhu. Potem pa ne vem kako, ker sem probal vse pa zgleda da nič ne pomaga. Help?
Vaši odgovori so tok pametni, kokr so duhoviti. Sam razumem take bedarije od zafustrirančkov vašega minikalibra.
bf4ed - res, čestitam, to je po mojem edini uspeh v tvojem letošnjem letu in se veselim s tabo.
bf4ed - res, čestitam, to je po mojem edini uspeh v tvojem letošnjem letu in se veselim s tabo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: San ()
matter ::
hehe dobr da smo jasnovidni
Sploh ker vemo za ker špil gre hehe
Samo so pa res smešni odgovori :))))))))))))
Sploh ker vemo za ker špil gre hehe
Samo so pa res smešni odgovori :))))))))))))
bf4ed ::
Ja znaš da.
Samo pa ne vem več kak sem ga rastural, prvilč mu fukneš nekaj v usta da se nekak ustavi ali pomiri pa potem ga napadeš( probaj ga v glavo streljat, v oko al nekam).
Nevem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bf4ed ()
DONE - m.f. is gone!
TNX bf4ed !
matter - > še bolj je smešno, da ne znaš niti naslova prebrat pravilno, sam glede na tvojo pisavo (po oklepajih)in bralne sposobnosti sklepam, da imaš zmanjšane motorične sposobnosti , pa te kot invalida ne bom zasmehoval.
Lep pozdrav...
TNX bf4ed !
matter - > še bolj je smešno, da ne znaš niti naslova prebrat pravilno, sam glede na tvojo pisavo (po oklepajih)in bralne sposobnosti sklepam, da imaš zmanjšane motorične sposobnosti , pa te kot invalida ne bom zasmehoval.
Lep pozdrav...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: San ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje diskaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1136 (925) | goku :) |
» | ADSL razdaljaOddelek: Omrežja in internet | 1938 (1242) | bf4ed |
» | Ohisje! need help (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3965 (3502) | ToMi` |
» | odstranjevalci gatorja in ostalegaOddelek: Pomoč in nasveti | 981 (801) | zvitorepec |
» | Ati v boju z overclockerjiOddelek: Novice / Grafične kartice | 2075 (2075) | bf4ed |