Forum » Izdelava spletišč » jquery galerija v php datoteko
jquery galerija v php datoteko
bulls ::
jquery galerije mi noče pokazat v php datoteki, namigi, reešitve, hvala vnaprej:)
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
JayKay ::
and pigs cannot fly...daj malo več info, kaj kode,itd. Za razliko od tebe, mi nismo jasnovidci.
http://www.dreamcss.com/2009/04/create-...
to galerijo v.. index.php datoteko za spletna stran:)
to galerijo v.. index.php datoteko za spletna stran:)
bluefish ::
php datoteka pa je najbrž navaden html, le da ima končnico php?
Kaj točno se ti ne pokaže? Si vključil vse potrebne datoteke, vključno z jquery knjižico?
Kaj točno se ti ne pokaže? Si vključil vse potrebne datoteke, vključno z jquery knjižico?
navaden html, sam da v php jeziku delam
te dive sem skopiral v php datoteko, vključil javascript in jquery, naredil nov css za galerijo jo vključil
ampak mi noče pokazat galerije, naredi se prostor na strani kje bi morala bit ampak se ne pokaže piše samo -- post: --
te dive sem skopiral v php datoteko, vključil javascript in jquery, naredil nov css za galerijo jo vključil
ampak mi noče pokazat galerije, naredi se prostor na strani kje bi morala bit ampak se ne pokaže piše samo -- post: --
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AJAX težavaOddelek: Programiranje | 1692 (1161) | tadejp81 |
» | Spletna trgovina (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16879 (14298) | neoserv |
» | Drop down list in pre-selected opcijaOddelek: Izdelava spletišč | 558 (475) | neoserv |
» | Napaka v Internet Explorer-juOddelek: Izdelava spletišč | 1971 (1773) | Gost |
» | Nobena "kontaktna forma" ne dela.Oddelek: Izdelava spletišč | 875 (774) | pivmik |