Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se noče zagnati
Računalnik se noče zagnati
pudlcek ::
Pozdravljeni!
Računalnik se mi ob vklopu noče zagnati. Ko ga vklopim zapiska cca. 9-krat, nato vse zmrzne. Šele, ko ga približno 10-krat resetiram se zažene normalno. Prosim za nasvete, kaj bi lahko bil vzrok tega :)
Hvala, LP
Računalnik se mi ob vklopu noče zagnati. Ko ga vklopim zapiska cca. 9-krat, nato vse zmrzne. Šele, ko ga približno 10-krat resetiram se zažene normalno. Prosim za nasvete, kaj bi lahko bil vzrok tega :)
Hvala, LP
DeeCoy ::
Možno, da imaš problem z rami. Testiraj vsakega posebej z memtest86, možno, da je šel kak kondenzator na plati.
The_hammer ::
Poglej v manual, od matične, kaj pomenijo piski. Če ne pa dol potegni manual če ga nimaš v pdf formatu je.
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
Sem testiral z memtest86, mi ni javilo nobene napake. Se pravi, da je po vsej verjetnosti nekaj narobe z matično?
Kje v manualu pa najdem to? Sem prelistal, vendar nisem našel kaj v zvezi s piskam. Mislim pod katero temo bi moral iskat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pudlcek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2-8-1 piskiOddelek: Strojna oprema | 1892 (1425) | tt2 |
» | PC se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1445 (1297) | reef00 |
» | Računalnik se noče prižgati, prosim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1326 (1242) | jupiter |
» | Težave z mašino?Oddelek: Pomoč in nasveti | 872 (828) | aprimo |
» | Računalnik samo piskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1295 (1119) | SLOWWWeb.net |