Forum » Elektrotehnika in elektronika » Pokvarjeno stikalo ON/OFF kje kupiti?
Pokvarjeno stikalo ON/OFF kje kupiti?
Mare3 ::
Lp, imam naslednji problem: za čiščenje tepihov, fotelj itd. uporabljam prav poseben stroj ki je temu namenjen a se je pokvarilo stikalo za vklop in izklop. Zamenjati je čisto enostavno vendar pa ne vem v kateri točno trgovini bi se to dalo kupiti, pogledal sem po teh trgovinah Bauhaus, Obi, Merkur itd. vendar je po mojem to bolj v trgovinah z elektroniko zato me zanima kje bi se dalo kupiti. Spodaj prilagam še slike pokvarjenega stikala.
- zavaroval slike: VolkD ()
darkolord ::
V Ljubljani to sigurno dobiš v Conrad, Delko, HTE, IC Elektronika, pri skoraj kateremkoli serviserju gospodinjskih aparatov, ...
int47 ::
Vzami staro stikalo s sabo in poglej v trgovini z elektromaterialom. Elektrovod, Elektronabava. Imajo ga tudi v trgovinah z elektronskim materialom. Vprašaš lahko v IC in JUST (LJ), HTE,(LJ, CE, MB) , Nanoelektronika (MB)... V poštev pride tudi kakšen Conrad, če je blizu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo gumba na vezjuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 840 (594) | Veron |
» | Kje bi dobil tako stikalo?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1937 (1399) | AtaStrudl |
» | fake tiskana vezjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1986 (1577) | Brane2 |
» | uporiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1374 (1037) | Pyr0Beast |
» | MrežiceOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1171 (927) | rc-car |