Forum » Izdelava spletišč » Sites.google.com
Sites.google.com
alen66 ::
Pozdravljeni!
Naredil sem spletno stran v google aplikaciji (zastonj zadevca) Sites.google.com. Svoj URL sem tudi dodal v Googl pred nekaj časa, pa še vedno ne najdem spletne strani. Mi lahko kdo razloži, kaj naj naredim, da bom našel spletno stran. Kakšne so zahteve, da bo stran vidna oz. najdena. Na tem področju sem bolj začetnik.
Hvala za pomoč in še enkrat lep dan vsem skupaj.
Naredil sem spletno stran v google aplikaciji (zastonj zadevca) Sites.google.com. Svoj URL sem tudi dodal v Googl pred nekaj časa, pa še vedno ne najdem spletne strani. Mi lahko kdo razloži, kaj naj naredim, da bom našel spletno stran. Kakšne so zahteve, da bo stran vidna oz. najdena. Na tem področju sem bolj začetnik.
Hvala za pomoč in še enkrat lep dan vsem skupaj.
Aston_11 ::
Traja par mesecev, da google to poindeksira. Svojih strani ne preferira. Najbolje bi bilo linke polepiti vsepovsod/po formih, da jih google najde in nato bo tudi stran gor.
Na google help se nekaj najde.
Na google help se nekaj najde.
carota ::
Če se prav spomnim je tudi Google toolbar v IE ugotovil, da Google kakšne strani ne pozna in jo dodal. Za običajne site se da tudi ročno poklicati Google k indeksaciji, http://www.google.com/addurl/?continue=....
Pariah ::
Daj URL, da si mal počekiramo...
|P8Z77-V PRO|,|i5 2500K|,|ASUS GTX780 DirectCUIIOC|,|2x4GB Corsair LP|,|H100|,
|Samsung 840/WD1002FAEX|,|Corsair TX850W|,|Fractal Design Arc|,|Win7 U 64bit|
|Samsung 840/WD1002FAEX|,|Corsair TX850W|,|Fractal Design Arc|,|Win7 U 64bit|
Djuro ::
Pod General / Statistics.
Ko sem zadevo aktiviral, jo je gugl takoj poindexiral.
Mimogrede, gre za stran mojega benda, ni pa glih ne vem state of the art.
Ko sem zadevo aktiviral, jo je gugl takoj poindexiral.
Mimogrede, gre za stran mojega benda, ni pa glih ne vem state of the art.
alen66 ::
To kodo sem vpisal. Opazil pa sem, da imaš ti svojo domeno...rokomotiva.si. Jaz je nimam, imam samo to preko googla....sites.google.com/ site/...
Rad bi, da mi to stran prepozna, ko vpišem ključne besede v iskalnik. A to ni možno?
Rad bi, da mi to stran prepozna, ko vpišem ključne besede v iskalnik. A to ni možno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava domene z google sitesOddelek: Pomoč in nasveti | 1222 (1085) | Ales |
» | dodajanje straniOddelek: Izdelava spletišč | 2515 (2397) | gforce |
» | Zakaj me Google ignorira ?Oddelek: Izdelava spletišč | 2234 (2021) | redkoenig |
» | Vpis v googlov iskalnikOddelek: Izdelava spletišč | 2388 (2133) | Vice |
» | Rad bi da stran najde googleOddelek: Izdelava spletišč | 3080 (2661) | Meki |