Forum » Programiranje » Relacije
Relacije
hexor ::
Pozdravljeni!
Mi lahko kodo pove oz. pomaga kako bi relacijo,ki obsega velik del zaslona spravil na en screenshot?
Probal sem z Magnifer-jem pa ima min povečavo na 100% jaz pa rabim manj,da bi lahko zajel vse povezave.
Hvala za pomoč!
Mi lahko kodo pove oz. pomaga kako bi relacijo,ki obsega velik del zaslona spravil na en screenshot?
Probal sem z Magnifer-jem pa ima min povečavo na 100% jaz pa rabim manj,da bi lahko zajel vse povezave.
Hvala za pomoč!
Siddh ::
če hočeš samo del zaslona spravit v screen shot uporabi 2orodje za izrezovanje" oz. "cutting tool"
seveda če uporablaš windows 7
seveda če uporablaš windows 7
hexor ::
Se opravičujem če sem bil nejasen.Namreč imam veliko tabel,ki ne zasegajo določeno prostornino ampak se moram s kurzorjem pomikati dol in gor pa zdaj ne vem kako bi te relacije zminimiziral na ta nivo,da bi lahko naredil normalen screenshot. :)
MrBrdo ::
še vedno si nejasen. kakšne tabele, v katerem programu to odpiraš... dej malo bolj opiši svoj problem no
MrBrdo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo matične plošče - opisan problemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2582 (1885) | Saul Goodman |
» | Od dizajna do programiranja spletne straniOddelek: Programiranje | 7086 (4510) | Arey |
» | Simple PrintscreenOddelek: Pomoč in nasveti | 1884 (1454) | Excalibrus |
» | opravilna vrsticaOddelek: Pomoč in nasveti | 7401 (6099) | hearts17 |
» | Google Earth odslej tudi za Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8292 (6470) | der_Alte |