Forum » Sedem umetnosti » Game of Thrones - serija
Game of Thrones - serija
Temo vidijo: vsi

vostok_1 ::
LOL!
Kje's to našu.
Tista s Hodorjem me je ubila.
Kje's to našu.
Tista s Hodorjem me je ubila.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.

oo7 ::

Čak. A ne bo 10 epizod kot običajno?
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.

Čak. A ne bo 10 epizod kot običajno?
Ne.
1 sezona 10 epizod
2 sezona 10 epizod
3 sezona 10 epizod
4 sezona 10 epizod
5 sezona 10 epizod
6 sezona 10 epizod
7 sezona 7 epizod
8 sezona 6 epizod
Ostalo je samo še 6 epizod in THE END :(
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

Fuck me.
Well. I guess all good things must come to an end. Vrjetno še nekaj časa ne bo take serije s tako obširnim in bogatim vesoljem.
2019 pravite?
That's a long fucking time. Takrat bomo že na marsu in eno leto pred uploadom. Fucking HBO!
Well. I guess all good things must come to an end. Vrjetno še nekaj časa ne bo take serije s tako obširnim in bogatim vesoljem.
2019 pravite?
That's a long fucking time. Takrat bomo že na marsu in eno leto pred uploadom. Fucking HBO!
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()

8 sezona bo najbrž proti koncu leta 2018 ali pa celo 2019.
No ja če ne drugega HBO dela na 4 spinoff serijah GOT. Na koncu bo najbrž samo ena od štirih. Upam, da bodo izbrali zanimivo obdobje.
No ja če ne drugega HBO dela na 4 spinoff serijah GOT. Na koncu bo najbrž samo ena od štirih. Upam, da bodo izbrali zanimivo obdobje.

Jst ::
Cersei: No one walks away from me.
Imam sumljiv občutek, da je Tyrion na koncu bil zaskrbljen nekaj v povezavi s Cersei. Nek deal je moral skleniti. (Ali pa več ni časa za zgodbo...)
Imam sumljiv občutek, da je Tyrion na koncu bil zaskrbljen nekaj v povezavi s Cersei. Nek deal je moral skleniti. (Ali pa več ni časa za zgodbo...)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Predator X ::

IkeaAi ::
Zgleda da bo Spin-off za tiste neučakane, kjer sta Hound in Tormund potujoča barda. Na Youtubeu je že en video!

8 sezona bo najbrž proti koncu leta 2018 ali pa celo 2019.
M-Power, your taste for cinematography might be shitty, but you're an indispensable source of movie information.
Zanimivo. Vedno sem si želel več backgrounda v GoT. Dežele, ljudje itd. Mogoče bo v teh spinoffih...
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.

V spionoff lahko pozabimo na Robert rebellion če sem prav prebral zadnjič je George RR Martin rekel, da se to ne bo zgodilo.
No končno enkrat graja z pohvalo :)
M-Power, your taste for cinematography might be shitty, but you're an indispensable source of movie information.
Zgodovina sprememb…

bambam20 ::
V spionoff lahko pozabimo na Robert rebellion če sem prav prebral zadnjič je George RR Martin rekel, da se to ne bo zgodilo.
Še eden, ki te je pohvalil. Tokrat tvoj največji nasprotnik in kritik. Fajn.

@nny ::
8. sezono začnejo snemati oktobra 2017. Torej bo na sporedu konec 2018 ali v začetku 2019. Oh ja...bomo že dočakali.

'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

Tokrat tvoj največji nasprotnik in kritik. Fajn.![]()
Res je.
8. sezono začnejo snemati oktobra 2017. Torej bo na sporedu konec 2018 ali v začetku 2019. Oh ja...bomo že dočakali.![]()
Letošnja sezona je zamujala, ker so čakali na zimo. 8 sezona bo zimska sezona tako, da se zna isto zavleči najbrž je tudi to razlog za leto 2019.
Zgodovina sprememb…

Pravilno, da bo 8 sezona na sporedu pozimi, saj bo tudi dogajala pozimi.
Glede, da bo samo 6 delov bi jih lahko razvlekli skozi celotno zimo. 2 dela na mesec, da držijo v napetosti :).
Glede, da bo samo 6 delov bi jih lahko razvlekli skozi celotno zimo. 2 dela na mesec, da držijo v napetosti :).

Izi ::
HBO se še ni odločil kdaj bodo predvajali 8. sezono, ker gre za daleč najbolj zahtevno sezono od vseh in ne vedo koliko časa bo sploh trajalo snemanje. Lahko da bo že leta 2018 ampak bolj verjetno da bo šele leta 2019.
Je pa uradno znano, da bo 8. sezona imela samo 6 delov. AMPAK brez panike. Prav vseh 6 delov bo filmske dolžine 80+ minut
Kar pomeni, da bo 8. sezona po minutaži DALJŠA od 7. sezone.
Pri 7. sezoni smo imeli 6 enournih delov, samo zadnji je bil 80 minutni, kar znese okoli 440 minut. 8. sezona pa bo 6 x 80+ minut, kar je minimalno 480 minut.
Je pa uradno znano, da bo 8. sezona imela samo 6 delov. AMPAK brez panike. Prav vseh 6 delov bo filmske dolžine 80+ minut

Pri 7. sezoni smo imeli 6 enournih delov, samo zadnji je bil 80 minutni, kar znese okoli 440 minut. 8. sezona pa bo 6 x 80+ minut, kar je minimalno 480 minut.

Minutaža še ni znana, vsebina tudi ne. Leaki se dogajajo šele, ko so kadri posneti in jih v montaži, zvoku gleda stotine ljudi. En pač sčivka.
Lahko pa že sedaj sklepamo, kaj se bo dogajalo. Napoved pride v nekaj dneh, nekaj stvari moram še premisliti.

FTad ::

Pravilno, da bo 8 sezona na sporedu pozimi, saj bo tudi dogajala pozimi.
V primeru, da ne bo leakov in/ali hackov.
Pri sedmi sezoni je bilo še bolj neprijetno, ker smo imeli objavljen celoten scenarij.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: martincek1 ()

Ja jaz ga nisem zelel prebrati, tako da sem vredu prisel skozi.
Upam, da bodo scenarij za 8. sezono bolj skrbno varovali, prav tako epizode.
Upam, da bodo scenarij za 8. sezono bolj skrbno varovali, prav tako epizode.

martincek1 ::
Lyana: His name is Aegon Targaeryen. Kako da Bran ni sam pogruntal, da je poroka legitimna?

martincek1 je izjavil:
Lyana: His name is Aegon Targaeryen. Kako da Bran ni sam pogruntal, da je poroka legitimna?
ja tudi, ce vidi v preteklost, potrebuje neko usmeritev/hint, da se osredotoci na tisti del preteklosti.

Cveto ::
Ja, po moje tudi.
Saj se tudi lepo vidi kako so šli pogledat (z sestrama), kaj se je dogajalo okoli umora Jona Arryna, pa potem tisto pismo Lyse in ostalo...
Saj se tudi lepo vidi kako so šli pogledat (z sestrama), kaj se je dogajalo okoli umora Jona Arryna, pa potem tisto pismo Lyse in ostalo...

martincek1 je izjavil:
ja tudi, ce vidi v preteklost, potrebuje neko usmeritev/hint, da se osredotoci na tisti del preteklosti.
Preveč ljudi misli, da je Bran vsemogočen in vidi popolnoma vse. Ne vidi.
Mezinko je naredil napako,ko je šel do Brana in je ta vstopil v njegovo podzavest.
Pogovora, ki sta imela Mezinček in Varyies drugače ne bi nikoli vedel .

yayo ::
Night King preprosto mora imeti zmaja, ker se drugače ravnotežje sil preveč nagne v korist Westerosovcev in grožnja white walkerjev neha biti kredibilna. Ali zmaj ali kakšna še bolj fantaziozna in komplicirana pogruntavščina v naslednji sezoni: scenaristi so izbrali zmaja in s tem poenostavili in pohitrili dinamiko zgodbe.
Meni se zdi zanimiva Cerseina nosečnost. Smo prepričani, da je oče Jaimie in da nima prste vmes mojster Qyburn? Če bi otrok bil plod kakšnega mučkanja z okultnim bi znalo biti še zanimivo...
Meni se zdi zanimiva Cerseina nosečnost. Smo prepričani, da je oče Jaimie in da nima prste vmes mojster Qyburn? Če bi otrok bil plod kakšnega mučkanja z okultnim bi znalo biti še zanimivo...

matter ::
Danny skoz omenja, da ne more imet otrok. Spala je tudi z drugimi po Khal Drogu in ni zanosila. Meni se zdi, da bo z Jonom zanosila, ker je primeren partner tj. zmaj.
Epizoda mi je bla super. Nisem opazil nobenega plot hole-a, ki bi me motil. Cersei kot Cersei. Komaj cakam na 8. sezono.
rupsi31 ti bi rajsi zgubljal minutazo s prikazovanjem enega in istega kadra?
Upam samo, da se je Tormund resil.
A ni Danny imela otroka s Khalom, pa je umrl kasneje ? Mam tak v spominu, lahk pa se motm, je že daleč nazaj.
Tam ko so bili Starkovi in nekaj vojakov zbranih ter LF sem že mislil da bo Arya šla na morilski pohod (ala pohapsala tiste vojake v sobi ter imela nek govor do Sanse), pa me je kar presenetilo kako so speljali celotno zadevo okrog LF-a.
Epizoda se mi je zdela super, Cersei ostala zvesta sebi (conquer everything, rule everyone while everybody else fights the dead). Zmaj nakoncu ruši zid super, ni razvlečeno, pokazano bistvo in nastavek za 8. sezono.
Kaj "pričakujem" oz. kaj napovedujem da se zgodi v 8. sezoni:
-Jaime se pridruži Daenerys
-Ser Bronn se pridruži Jaimeju in Daenerys
-Bran bo Jonu/Aegon-u povedal resnico ter kaj je, tu nisem prepričan v katero smer bodo scenaristi šli in kako bo zadeva rešena med Daenerys in Jon-om. Pomoje zna bit da bo Danny zanosila in se bosta poročila, ali pa bo šlo čist v kontra smer
-Theon ne bo uspel rešiti Yare, bo pa ubil Euron-a
-NK in WW se bodo sfightali s Severom & Daenerys-ino vojsko ter popušili, NK umre, Sam umre, Tormund umre, Hound umre
-Oslabljena vojska na Severu se bo morala soočiti z Cersei in njeno vojsko
-Severnjaška vojska zmaga ("po čudežu"), Jaime in druščina odkoraka v KL in Jaime lastnoročno ubije Cersei, še prej Cersei ukaže naj požgejo zaloge Wildfire-a
-Cersei umre, Jaime umre, Tyrion umre, zna še se zgodit da bo kak lik umrl - vglavnem konec Lannisterjev
-KL je požgan do temeljev
Kr zanimivo. Jaz bi dodal še, da bo v nekem izgubljenem boju prišla Yara z vso Grayjoi vojsko in pomagal poraziti .... Cerssi bi reku.
Pa verjetno bo tistih 20 000 merceneries kar badas, ki jih bo Cersei kupila.
Grem basket pa bom neloke metal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matter ()

Jup. A nisi pozorno spremljal zadnjo epizodo, kjer Dany rece Jonu, da je imela otroka, ki ga je izgubila ter da ji je tista Witch v 1. sezoni rekla, da ne bo mogla imeti vec otrok. Potem ji pa Jon rece, da ta carovnica verjeno ni najbolj kredibilna ;)

Invictus ::
Tormund bo postal WW.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x

martincek1 ::
Kdo bo preživel do zadnje epizode S08?
Kandidati:
- NK
- Daenerys Targaryen
- Jon Snow
- Tyrion Lannister
- Jaime Lannister
- Cersei Lannister
- Sansa Stark
- Arya Stark
- Bran Stark
- Varys
- Sandor Clegane
- Gregor Clegane
- Qyburn
- Jorah Mormont
- Davos Seaworth
- Yara Greyjoy
- Theon Greyjoy
- Grey Worm
Tu so našteti še igralci, ki so verjetno s svojo GOT zgodbo že opravili v 99%.
- Brienne of Tarth (Starki so odrasli)
- Melisandre (in Lord of Light zraven)
- Sam Tarly in Gilly (sestavila zadnji košček sestavljanke)
- Missandei (na Westerosu ne rabi prevajalca, z Wormom sta že seksala)
- Gendry (who gives a s* about Baratheons now)
- Bronn (opravil svoje)
- Jaqen H'ghar (za njega sem najmanj siguren, glede na spletkarjenje Cersei in Iron Bank mercenaries)
- Potička in Ed Sheeran (nope)
Trenutno vemo samo, da bo Daenerys preživela bitko v Kings Landingu. In da bo Cersei umrla. Še kaj?
Kandidati:
- NK
- Daenerys Targaryen
- Jon Snow
- Tyrion Lannister
- Jaime Lannister
- Cersei Lannister
- Sansa Stark
- Arya Stark
- Bran Stark
- Varys
- Sandor Clegane
- Gregor Clegane
- Qyburn
- Jorah Mormont
- Davos Seaworth
- Yara Greyjoy
- Theon Greyjoy
- Grey Worm
- Bronn (opravil svoje)
- Jaqen H'ghar (za njega sem najmanj siguren, glede na spletkarjenje Cersei in Iron Bank mercenaries)
Trenutno vemo samo, da bo Daenerys preživela bitko v Kings Landingu. In da bo Cersei umrla. Še kaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: martincek1 ()

Pižama je enakega mnenja kot večina nas tukaj. Mogoče celo bere ta forum! 
http://4d.rtvslo.si/arhiv/odmevi/174488...

Okapi ::
Trenutno vemo samo, da bo Daenerys preživela bitko v Kings Landingu. In da bo Cersei umrla.Kako to vemo?

Drevesce ::
martincek1 je izjavil:
Kdo bo preživel do zadnje epizode S08?
Kandidati:
- NK
- Daenerys Targaryen
- Jon Snow
- Tyrion Lannister
- Jaime Lannister
- Cersei Lannister
- Sansa Stark
- Arya Stark
- Bran Stark
- Varys
- Sandor Clegane
- Gregor Clegane
- Qyburn
- Jorah Mormont
- Davos Seaworth
- Yara Greyjoy
- Theon Greyjoy
- Grey Worm
- Bronn (opravil svoje)
Strinjam se glede Brienne, Melisandre. Po drugi strani pa ni razloga, da bi Sam umrl. Verjetno bo maister ali pa celo vodil hišo Tarly. Vse seveda ob predpostavki, da ne zmaga NK.
Glede para Danny in Jon mislim, da bo na koncu ostal samo en izmed njiju. Lannisterji bodo verjetno vsi pomrli, tudi Tyrion (po tistem zaskrbljenem pogledu pred boat sex, se mi zdi, da nekaj pripravlja, ki pa se ne bo končalo dobro zanj). Od Startkovih, bi znala na koncu preživeti samo Sansa. Varysu je itak že napovedana smrt v Westerosu. Od zgoraj naštetih bodo po mojem mnenju umrli še: oba Cleagana, Qyburn, Jorah Mormont, Grey Worm in Yara. Ostaneta torej Davos in Theon. Bi znala bit kar klavnica v naslednji sezoni.

Pižama je enakega mnenja kot večina nas tukaj. Mogoče celo bere ta forum!
Res je povedal je to kar se mi tukaj pogovarjamo že od sredine 7 sezone :)
Game of thrones bi morali začeti snemati tam enkrat 2015, da bi imel Martin več časa za dokočanje knjig.
Sem pa bral, ko so naredili prvi pilot za Tv serijo Game of thrones je bil taka polomija, da so skoraj odpovedali to Tv serijo potem pa so pilot skoraj, da v celoti posneli na novo :) Splačalo se jim je ;)

Smurf ::
Mormont, Cersei, Sandor, Gregor, Jorah, Grey Worm, Qyburn, Melisandre, Missandei bodo pomoje se umrli. Za ostale pa nisem preprican.
Snow in Danny znata umreti, Tyrion pa kot prvi predsednik naredi prehod v demokraticno drzavo.
Snow in Danny znata umreti, Tyrion pa kot prvi predsednik naredi prehod v demokraticno drzavo.

martincek1 je izjavil:
Scena Daenerys v ruševinah Great Halla.
Tisto je bilo lahko marsikaj. Saj potem tudi Drogota sreča, tako da ni vse, kar vidi, dejanska prihodnost. Drogo tudi pravi - mogoče so sanje, mogoče si umrla in bova šla skupaj v večna lovišča (ali kar pač že imajo).

freesty ::
Brianne ne more umret. More met se trojcka s Tormundom in Jamiejem. :)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

vasquez ::

Sarkozy ::
Strinjam se glede Brienne, Melisandre. Po drugi strani pa ni razloga, da bi Sam umrl. Verjetno bo maister ali pa celo vodil hišo Tarly. Vse seveda ob predpostavki, da ne zmaga NK.
Glede para Danny in Jon mislim, da bo na koncu ostal samo en izmed njiju. Lannisterji bodo verjetno vsi pomrli, tudi Tyrion (po tistem zaskrbljenem pogledu pred boat sex, se mi zdi, da nekaj pripravlja, ki pa se ne bo končalo dobro zanj). Od Startkovih, bi znala na koncu preživeti samo Sansa. Varysu je itak že napovedana smrt v Westerosu. Od zgoraj naštetih bodo po mojem mnenju umrli še: oba Cleagana, Qyburn, Jorah Mormont, Grey Worm in Yara. Ostaneta torej Davos in Theon. Bi znala bit kar klavnica v naslednji sezoni.
bi se strinjal
lepo napisano
99% bo zmagalo dobro nad slabim (seveda bo nekaj kolateralne škode)
torej ostane 1% za navijače NK in ostalih zlobcev
do zadnje 6 epizode pa 200% ostaneta
JON in NK
dvoboj, ki ga čakamo že 7 sezon

Ils sont fous ces Slovenes!

Jst ::
Ta scena je bila res dobro posneta in oni sami razložijo točno takšen občutek, katerega so hoteli ustvariti, ki sem ga imel sam. Tako da, pohvala vsem za to sceno!
Euron je res potrebna poživitev, ker "steklega psa" oz. takšnega "psihiča", kot ga igra ta igralec, se ne spomnim. Joffrey ne šteje.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"

Kaj se je uresničilo od napovedi in kaj ne?
PRAVILNO. Se srečata, nakopljeta zmajevo steklo, Dany reši Jona, Jon benda knee, se povaljata. Drugi del ostane za sezono 8.
DELNO PRAVILNO. Jon ni še izvedel, zato pa so izvedeli vsi drugi. Starša sta poročena, je zakoniti prestolonaslednik, straža branila Stolp, bla bla...
NAPAČNO. Mogoče nas to čaka v sezoni 8? Sicer pa z enim zmajem manj je potreben tudi en jezdec manj.
PRAVILNO. Našel je informacijo v zvezi z zmajevim steklom na Dragonstonu in poslal je krokarja k Jonu. Z drugo informacijo je obiskal Brana.
DELNO PRAVILNO. Le Bran ni bil kriv, ampak zmaj. Bitka pri Winterfellu bo naslednje leto.
NAPAČNO. Cersei je postala totalna playerka. Mogoče ta napoved ostane za sezono 8.
100% PRAVILNO. Z malo pomoči Brana.
DELNO PRAVILNO. Pobila Freye, se šla dvoboj z Brienne, ubila Mezinčka. Ostali ostanejo za sezono 8?
DELNO PRAVILNO. Bitka je bila z Danyjinimi zavezniki in njihovim ladjevjem. Daario in Euron se bosta verjeno srečala naslendnjo sezono?
POPOLNOMA NAPAČNO. Sansa sama obvladuje Sever in ne potrebuje nobenega tipa za prtljago. Se ne bo zgodilo! Bolj verjetno bosta rekla kakšno s Tyrionom.
1. Dany in Jon se srečanta/poročita/skleneta zavezništvo. Jasno kot beli dan. Le da to ne bo zgodba "in živela sta srečno in veselo do konca svojih dni". Vsaj eden bo do konca serije umrl. Dokončno. Tyrion bo imel prste vmes! Mogoče bo Dany Nissa Nissa. :'(
PRAVILNO. Se srečata, nakopljeta zmajevo steklo, Dany reši Jona, Jon benda knee, se povaljata. Drugi del ostane za sezono 8.
2. Jon izve, da je Targ. To bo imelo verjetno precejšen vpliv nanj. Do sedaj je kar miljontavžentkrat ponovil, da je pankrt, kar ga je precej obremenjevalo. Verjetno bomo izvedeli, da sta bila starša poročena, s čimer ima seveda prvenstveno pravico do prestola. Sicer kraljeva straža ne bi branila Tower of Joy.
DELNO PRAVILNO. Jon ni še izvedel, zato pa so izvedeli vsi drugi. Starša sta poročena, je zakoniti prestolonaslednik, straža branila Stolp, bla bla...
3. Novi Targi se bodo valili iz omar. Na sumu imam predvsem Varysa, mogoče mogoče tudi Tyriona. Tyrionu privoščim enega majhnega zmaja, čeprav je Lannister.
NAPAČNO. Mogoče nas to čaka v sezoni 8? Sicer pa z enim zmajem manj je potreben tudi en jezdec manj.
4. Sam bo v knjižnici našel pomembno informacijo, s katero bo še toplo letel k Jonu. Verjetno v zvezi z zmaji/Belohodci.
PRAVILNO. Našel je informacijo v zvezi z zmajevim steklom na Dragonstonu in poslal je krokarja k Jonu. Z drugo informacijo je obiskal Brana.
5. Zid bo padel, dokončno. Verjetno z Branovim prehodom, s čimer bo izničil urok, ki zadržuje WW na drugi strani. Noćna straža bo uničena, WW in wighti bodo udrli čez. Velika bitka pri Winterfellu.
DELNO PRAVILNO. Le Bran ni bil kriv, ampak zmaj. Bitka pri Winterfellu bo naslednje leto.
6. Cersei bo umrla, še pred tem pa bo povzročila totalen kaos, lakoto in uničenje v kraljestvu. Mogoče tudi ponovno aktivirala divji ogenj.
NAPAČNO. Cersei je postala totalna playerka. Mogoče ta napoved ostane za sezono 8.
7. Mezinček bo nadmudren. Verjetno bo Sansa pozročila tudi njegovo smrt, ko bo ugotovila, da je kriv za vse skupaj.
100% PRAVILNO. Z malo pomoči Brana.
8. Arya bo šla full ninja mode. Ena od njenih žrtev bo Melisandre, ki gre v isto smer. Mogoče tudi Gora Clegane. Ali Cersei.
DELNO PRAVILNO. Pobila Freye, se šla dvoboj z Brienne, ubila Mezinčka. Ostali ostanejo za sezono 8?
9. Užaljeni zapuščeni ljubimec Daario in Euron bosta sklenila zavezništvo. Velika pomorska bitka z Danyjinem ladjevjem.
DELNO PRAVILNO. Bitka je bila z Danyjinimi zavezniki in njihovim ladjevjem. Daario in Euron se bosta verjeno srečala naslendnjo sezono?
10. Sansa se bo poročila z Robinom in zacementirala zavezništvo z Vale in hkrati odrezala Mezinčka. Zanimiva bo Tyrionova reakcija. :)
POPOLNOMA NAPAČNO. Sansa sama obvladuje Sever in ne potrebuje nobenega tipa za prtljago. Se ne bo zgodilo! Bolj verjetno bosta rekla kakšno s Tyrionom.

ziga1990 ::
Jaz pa mislim, da Cersei nebo videla svoje najete vojske, ker bo Euron mrtev preden bo lahko dostavil vojsko
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

Možnosti:
Zombiji zmagajo ali ne zmagajo.
Če zmagajo:
- vsi glavni junaki so pobiti, The End.
- nekateri se taktično umaknejo na drugo celino in načrtujejo povratek, The End.
Če zombije premagajo:
- vsi glavni junaki junaško padejo na bojnem polju, The End.
- nekateri glavni junaki preživijo
Če nekateri glavni liki preživijo:
- zakopljejo bojno sekiro in živijo naprej v miru, The End.
- se spopadejo med seboj
Če se spopadejo med seboj:
- dobri zmagajo, The End.
- slabi zmagajo, The End.
Zombiji zmagajo ali ne zmagajo.
Če zmagajo:
- vsi glavni junaki so pobiti, The End.
- nekateri se taktično umaknejo na drugo celino in načrtujejo povratek, The End.
Če zombije premagajo:
- vsi glavni junaki junaško padejo na bojnem polju, The End.
- nekateri glavni junaki preživijo
Če nekateri glavni liki preživijo:
- zakopljejo bojno sekiro in živijo naprej v miru, The End.
- se spopadejo med seboj
Če se spopadejo med seboj:
- dobri zmagajo, The End.
- slabi zmagajo, The End.