Forum » Programska oprema » Adobe reader in preskakovanje strani
Adobe reader in preskakovanje strani
SkyEye90 ::
Ko pregledujem .pdf dokument in nastavim zoom z gumbom, ki postavi eno stran na zaslon, potem bi se moral z miškinim koleščkom pomikati po straneh za eno gor oz eno dol. Meni se ob zasuku koleščka vedno premakne za 5 strani.
V windowsih, lastnostih miške, imam nastavljeno, da kolešček pomakne 5 vrstic za vsak premik koleščka, zato da se po mapah pomikam hitreje in tudi po internetu, da ne vrtim koleščka kot zmešan.
Nikjer pa ne najdem nastavitve ali česarkoli, da bi Adobe reader to prezrl.. na drugem računalniku imam nastavljeno enako na 5 vrstic, ampak tam mi v pdf-e normalno pomika po eno stran.
Upam da razumete kaj hočem povedati in prosim za kakšen namig S.
V windowsih, lastnostih miške, imam nastavljeno, da kolešček pomakne 5 vrstic za vsak premik koleščka, zato da se po mapah pomikam hitreje in tudi po internetu, da ne vrtim koleščka kot zmešan.
Nikjer pa ne najdem nastavitve ali česarkoli, da bi Adobe reader to prezrl.. na drugem računalniku imam nastavljeno enako na 5 vrstic, ampak tam mi v pdf-e normalno pomika po eno stran.
Upam da razumete kaj hočem povedati in prosim za kakšen namig S.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitev časovne ure za odpiranje vratOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2541 (1719) | mirator |
» | LED LCD monitor "utripa" pri pomikanju skozi tekst gor/dolOddelek: Pomoč in nasveti | 692 (611) | Madmax_ |
» | Nativno branje PDF-dokumentov v brskalniku s pdf.jsOddelek: Novice / Brskalniki | 7317 (5798) | madmitch |
» | Firefox se spogleduje s Chromom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9133 (6559) | subby |
» | [Linux]mousewheel in slo tipkovnicaOddelek: Operacijski sistemi | 1219 (1135) | Quikee |