» »

[jQuery UI] Iframe problem s prikazovanjem podatkov

[jQuery UI] Iframe problem s prikazovanjem podatkov

pitarda ::

Zdravo.

Imam narejeno stran, kjer sta na strani dva accordion seznama, vsakega v svojem div-u. Če do strani dostopam direktno, mi v Internet Explorerju (IE9) delujeta oba accordion-a povsem u redu.

Ko pa stran vključim v drugo stran kot iframe, mi v Internet Explorerju dela samo levi accordion. Desni je sicer prikazan isto, kot levi, le da ob kliku na zapis ne odpre podokna.

V Firefoxu in Chromu mi vse deluje brez težav.

Je imel kdo kdaj kako podobno izkušnjo?

MrBrdo ::

preveri javascript errorje... v nastavitve poglej, ce imas sploh vklopljeno. IE ti celo da možnost debugiranja javascripta če imaš Visual Studio. če ti ne odpre, meni deluje kot da more bit nek JS error nekje... drugače boš pa težko ugotovil, če ga ni
MrBrdo

pitarda ::

Hvala za nasvet.

Problem mi je uspelo rešit, če temu lahko rečem rešitev.

Ko sem preverjal JS s pomočjo "Orodja za razvijalce" (btw - nikjer mi ni javilo nobenih napak),... sem preklapljal med načini brskalnika (IE8, IE7, združljivostni pogled,...), pa ni bilo nič drugače.
No,... ko sem že skoraj obupal, sem na koncu menija opazil še opcijo "NAČIN DOKUMENTA:..." in izbral namesto privzete nastavitve, "Standardi za IE9".

In sedaj dela BP!!

Čudno.

lp,
d.

MrBrdo ::

Jah to ni ravno rešitev primerna za končne uporabnike :) Se mi pa čudno zdi, da bi bil problem v jQueryju, ker je precej stestiran na vseh browserjih... Lahko da je kriva tvoja koda, je pa tudi možno da je v jQueryju.
Lahko se poizskusiš tudi poigrat z CSS stilom za iframe, npr. za začetek mu nastavi display: hidden in če potem dela lahko iz tu izhajaš (lahko narediš potem kar hacky varianto da je iframe hidden, ko pa se zamenja tab pa ga prikažeš, al pa kej takega)...
Jaz bi v tvojem primeru kar naredil čisto preprost 1 html z js test case in ga submital na jquery ui bugtracker, pa boš v nekaj dneh ali tednu dobil rešitev ali pa bojo popravili, če gre za bug. Zakaj bi se matral, če se lah drugi, hehe :)
MrBrdo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna stran ne dela pravilno

Oddelek: Pomoč in nasveti
8906 (739) blackbfm
»

jquery in div-i (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
8711353 (10091) lisjak
»

2 različni jquery skripti/knjižici na isti strani?

Oddelek: Izdelava spletišč
61209 (1149) Housy
»

gumb ... v tabeli

Oddelek: Programiranje
121645 (1347) lejka
»

Microsoft in Nokia izbrala jQuery

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
94779 (3918) PaX_MaN

Več podobnih tem