Forum » Šola » Access - stavek between
Access - stavek between
billgates ::
Pozdravljeni
za tabelo Prevozi hočem narediti poizvedbo, ki mi izpisala prevoze, ki so bili dolgi od 0 do 500km, potem pa še eno za od 500km do 1000km. Uporabiti hočem stavek between, v pogoj pod polje Prevoženi_Km sem napisal sledeče: Between "0" And "500". Vendar mi potem v pogledu podatkovnega lista še vedno napiše čisto vse prevoze. Mi lahko kdo pomaga?
za tabelo Prevozi hočem narediti poizvedbo, ki mi izpisala prevoze, ki so bili dolgi od 0 do 500km, potem pa še eno za od 500km do 1000km. Uporabiti hočem stavek between, v pogoj pod polje Prevoženi_Km sem napisal sledeče: Between "0" And "500". Vendar mi potem v pogledu podatkovnega lista še vedno napiše čisto vse prevoze. Mi lahko kdo pomaga?
švrk ::
select * from prevozi
where Prevozeni_Km between 0 and 500
where Prevozeni_Km between 0 and 500
Zgodovina sprememb…
- spremenil: švrk ()
SG_101 ::
ko vpišeš pogoj, (dodatni filter/razvrščanje), klikni na preklop filtra ter shrani poizvedbo. (če ne klikneš na preklop filtra, ti shrani brez pogojev)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C#, OBD2 in branje iz portaOddelek: Programiranje | 1578 (1195) | detroit |
» | Mobilci in programska zaščita zanjeOddelek: Mobilne tehnologije | 4029 (3614) | Chev |
» | moška ročna ura - minimalistčni design (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24342 (19681) | bluefish |
» | Odkrit nov planet, dokaj podoben Zemlji (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 6824 (4176) | Mahdi |
» | [Turbo Pascal] Pomoč...Oddelek: Programiranje | 1471 (1373) | Grey |