Forum » Kaj kupiti » Prosim za nasvet glede iPhone 4
Prosim za nasvet glede iPhone 4
KernelPanic ::
Spostovani!
Moja porocna prica gre cez en mesec v USA in sem ga prosil, ce bi mi v NY nabavil iPhone 4. Mislite, da se ga se splaca kupiti ali naj pocakam na iPhone 5, ker se o njme ze suslja?
Moja porocna prica gre cez en mesec v USA in sem ga prosil, ce bi mi v NY nabavil iPhone 4. Mislite, da se ga se splaca kupiti ali naj pocakam na iPhone 5, ker se o njme ze suslja?
blackbfm ::
Splača se počakat. Jeba je edino ker bo spet naval oz. premal telefonov kar pomeni ali ga boš čakal do jeseni ali pa ga boš bistveno preplačal. No če ne drugega bo 4ka potem ceneje. Sploh pa si verjetno ne želiš tovarniško zaklenjenega telefona, kot jih prodajajo v USA.
amacar ::
Ne kupi v USA, ker ga boš uporabljal le kot drag obtežilnik papirja, saj so tam zaklenjeni, odklep pa se čaka že nekje od lanskega oktobra, novembra.
KernelPanic ::
Ok, hvala za opozorili, potem bom pa vzel iPad 2. Ampak mogoce veste, ce je mogoce WiFi + 3G varianto kupiti brez vezave na mobilnega operaterja, ker na uradni spletni strani vidim, da to varianto prodajajo le z paketom od Verizon-a in se enega.
zee ::
iPhone 4 se v ZDA ne splaca kupiti, ker:
- potrebujes SSN (social security number)
- potrebna je vezava za dve leti
- telefon je zaklenjen, odklepa ni na voljo
Ravnokar sem prisel iz ZDA. Na Floridi ni mogoce priti do iPad 2.
- potrebujes SSN (social security number)
- potrebna je vezava za dve leti
- telefon je zaklenjen, odklepa ni na voljo
Ravnokar sem prisel iz ZDA. Na Floridi ni mogoce priti do iPad 2.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
frikec() ::
Iz potovanja po vzhodni obali odnesli nekaj iPadov 2. Večji problem je bilo najti Xooma.
Zadnji dan komaj našli enega.
Zadnji dan komaj našli enega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregled napovedi za iPad 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 22570 (16171) | Icematxyz |
» | Backdoori v iPhonu, iPaduOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5480 (4544) | jype |
» | Cene Xooma v Veliki Britaniji določene (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 28963 (26725) | JayKay |
» | Apple je po pričakovanjih predstavil iPad 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 55821 (48063) | malix |