Forum » Izdelava spletišč » Spletna stran + forum
Spletna stran + forum
i33a ::
Pozdravljeni, postavil bom spletno stran, ki bo imela zraven (saenkrat) samo še forum. Zanima me, kaj naj za to uporabim?
Zaenkrat sem imel v mislih joomlo 1.6 in kunena forum... deluje kar uredu, ampak imam nekaj problemov z tem kako(in kje) prevesti nekatere stvari v joomli. Ta rešitev mi je všeč ker bom lahko hitro dodal še kakšen zanimiv modul. Ampak ima tudi slabe strani... Bi mi svetovali kaj drugega?
Sam še nisem dovolj vešč php-ja da bi sam napisal CMS sistem zato me zanima kaj priporočate?
Rad bi da je zanesljivo, kar se da hitro, in da lahko brez večjih težav sam narediš svoj template.
Lp
Zaenkrat sem imel v mislih joomlo 1.6 in kunena forum... deluje kar uredu, ampak imam nekaj problemov z tem kako(in kje) prevesti nekatere stvari v joomli. Ta rešitev mi je všeč ker bom lahko hitro dodal še kakšen zanimiv modul. Ampak ima tudi slabe strani... Bi mi svetovali kaj drugega?
Sam še nisem dovolj vešč php-ja da bi sam napisal CMS sistem zato me zanima kaj priporočate?
Rad bi da je zanesljivo, kar se da hitro, in da lahko brez večjih težav sam narediš svoj template.
Lp
i33a ::
kako pa je z forumi pri wordpressu?
oz. kateri plugin uporabiti?
oz. kateri plugin uporabiti?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: i33a ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletne strani festivalaOddelek: Izdelava spletišč | 2376 (1472) | Phantomeye |
» | Kako oz. z čim izdelujete spletišča? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 13905 (12321) | Goran's Blog |
» | Kaj moram paziti pri kupovanju spletne strani? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14917 (12603) | tiga325 |
» | Kateri CMSOddelek: Izdelava spletišč | 2406 (1669) | GaS |
» | Kateri CMS uporabljate ??Oddelek: Izdelava spletišč | 8032 (7269) | lexios |