Forum » Pomoč in nasveti » USB 2.0 DVR FOR LAPTOP
USB 2.0 DVR FOR LAPTOP
MAXI10 ::
Sem novi zato prosim moderatorja ,da temo prestavi če ni na pravem mestu.
Nabavil sem namreč USB 2.0 DVR FOR LAPTOP priključek ker imam na prenosnika priklopljene preko njega tri zunanje kamere in imam sledeč problem.
Ko imam na njega priklopjeno eno kamero deluje vse brezhibno ko pa priklopim druo začne snemat obe kameri v hitrem načinu ko da bi dal predvajat v hitri način v čem je to problem.Vse kable sem že zamenjo enko na 2 ali 4 ali kontra bilo kak pa ista zgodba vse nastavitve predelo nič drugače kak prikopim drugo ali tretjo kamero prične z hitrim snemanjem nujno pomoč prosim kaj naredit?
Nabavil sem namreč USB 2.0 DVR FOR LAPTOP priključek ker imam na prenosnika priklopljene preko njega tri zunanje kamere in imam sledeč problem.
Ko imam na njega priklopjeno eno kamero deluje vse brezhibno ko pa priklopim druo začne snemat obe kameri v hitrem načinu ko da bi dal predvajat v hitri način v čem je to problem.Vse kable sem že zamenjo enko na 2 ali 4 ali kontra bilo kak pa ista zgodba vse nastavitve predelo nič drugače kak prikopim drugo ali tretjo kamero prične z hitrim snemanjem nujno pomoč prosim kaj naredit?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVR PriklopOddelek: Zvok in slika | 680 (611) | Lujz113 |
» | Pomoč pri izbiri kamere in opreme za snemanje okrog hišeOddelek: Strojna oprema | 4125 (3901) | SaXsIm |
» | Avto kamerca (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19422 (13462) | strumf666 |
» | Audio/Video nadzorOddelek: Zvok in slika | 1213 (1123) | dt1988 |
» | Nezadovoljen s kvaliteto slike, zajete z VHSOddelek: Zvok in slika | 2057 (1727) | NazgulRR |