Forum » Izdelava spletišč » Prestashop - zmešnjava pri prikazu
Prestashop - zmešnjava pri prikazu
bocco ::
Zdr
V eni izmed mojih rubrik imam težavo. Namreč artikli imajo definirane kombinacije (barva) - na podlagi katerih je tudi različna cena. Ne vem zakaj, vendar sem danes ugotovil, da je prišlo do napake pri prikazu - module namesto v desnem stolpcu (akcija, zadnji dodani artikli, košarica...) vrže med artikle, desno pa je prazno.
Poskusil sem kreirati novo Kategorijo in podkategorijo, vendar avtomatično, ko vključim že narejene artikle v novo kategorijo oz. podkategorijo pride do zmešnjave pri prikazu.
Mogoče kdo ve, kako odpraviti napako?
napaka na naslovu: http://mojatrgovinica.si/26-urejena-in-...
V eni izmed mojih rubrik imam težavo. Namreč artikli imajo definirane kombinacije (barva) - na podlagi katerih je tudi različna cena. Ne vem zakaj, vendar sem danes ugotovil, da je prišlo do napake pri prikazu - module namesto v desnem stolpcu (akcija, zadnji dodani artikli, košarica...) vrže med artikle, desno pa je prazno.
Poskusil sem kreirati novo Kategorijo in podkategorijo, vendar avtomatično, ko vključim že narejene artikle v novo kategorijo oz. podkategorijo pride do zmešnjave pri prikazu.
Mogoče kdo ve, kako odpraviti napako?
napaka na naslovu: http://mojatrgovinica.si/26-urejena-in-...
bocco ::
Sem že uredil. Težava je bila pri le pri enem artiklu. Artikel sem onemogočil in ga še enkrat vnesel na novo. Sedaj dela b.p. Hvala vseeno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ocena spletne trgovine - estetika, funkcionalnostOddelek: Izdelava spletišč | 3094 (1827) | SandiP11 |
» | Wordpress custom pluginOddelek: Izdelava spletišč | 1008 (853) | Gandalfar |
» | Mimovrste, garancija, praskeOddelek: Pomoč in nasveti | 3500 (2582) | Kron |
» | Izdelava spletnega portala !Oddelek: Izdelava spletišč | 2113 (1793) | NorK |
» | PHP/HTML strokovnjaki help!Oddelek: Izdelava spletišč | 1841 (1552) | TheHijacker |