» »

Grafična kartica

Grafična kartica

Pc Doctor ::

Pozdravljeni!
Sem nov tukaj in me zanima par stvari v zvezi grafičnih kartic,sem v dilemi med temi dvemi karticami:

Point of View Beast edition

in

Zanimajo me predvsem kaj vzet od naštetega?

Hvala v naprej.
  • zavaroval slike: kuglvinkl ()

onitam ::

570 vsekakor proti 560Ti. Samo z firmo Point of View sem malo skeptičen; drugače priporočam ASUS, EVGA, MSI in pa GIGABYTE.

Mene predvsem zanima ali se lahko Ta gtx560 ti ,ki ni navadna,ampak krepko overclockana,primerja z gtx570?

galu ::

Komot.
Tako to gre.

Sprašujem zato ker me zanima recimo primerjava v igrah? in ali če bi v primeru vzel gtx560 ti beast edition če bi se mi poznalo na določen rok,da bi mi bilo pol žal zakaj nisem vzel gtx570.

FlyingBee ::

570 samo v primeru, da imaš monitor full hd in hočeš igre igrati z na ultra high z 16x antialising in ....

560 je čisto dovolj

poglej tole: http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/... in ti bo vse jasno

Zgodovina sprememb…

Ma ne,monitor imam lcd 22" LG,verjetno bom itak mogu čez leto in pol kupit spet novo grafo.Tako da morda je res minimalna razlika v primerjavi z 570. igral bom pa na resoluciji 1600x1200.

FlyingBee ::

tako ja, zdaj je takšna situacija na trgu grafičnih in če pogledaš igre, ki prihajajo ven, vidiš da so samo eni porti iz konzol, celo crysis 2 dela na high na moji 3 leta stari geforce 8800GTS 512mb

detroit ::

Nea vem čuj ampak 560ti OC zaenkrat še nism najdu igre ki ne bi vse na max delal.
Vsekakor je spet dilema, kaj rabiš, ali samo igre špilaš ali karkoli
Skero

V veliki večini za igre.Zato me je zanimalo ali je res tak padec med 560 ti oc in med 570.Vbistvu ali je sploh smotrn nakup 570 grafe.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup zmogljivega računalnika

Oddelek: Kaj kupiti
233102 (2758) Zion10
»

Geforce 560?

284547 (4017) Mcsin
»

GTX560 Copper vs GTX570 GS

423680 (3095) galu
»

Kaj kupiti? Samo grafično ali nov računalnik?

Oddelek: Pomoč in nasveti
382551 (2005) slovenc5
»

gtx580 vs gtx560 Ti sli

Oddelek: Pomoč in nasveti
353122 (2686) galu

Več podobnih tem