Forum » Zvok in slika » DirectSound
DirectSound
rupeta ::
Pozdravljeni.
Mene pa zanima, ce bi mogoce kdo vedel, kako bi se tole popravilo. namrec ko zazenem Ventrilo in se zelim povezati s serverjem mi napise tole opozorilo: Unable to activate DirectSound for selected device.
DirectSoundCapture failed, hr = 88780078, prau tako mi mikrofon ne dela v gtalku.
zdj sm si nalozu direct x 11, se zmer ne dela. gonilnike sm nalozu se enkrat, se zmer ne dela...
hvala za vsako pomoc
Mene pa zanima, ce bi mogoce kdo vedel, kako bi se tole popravilo. namrec ko zazenem Ventrilo in se zelim povezati s serverjem mi napise tole opozorilo: Unable to activate DirectSound for selected device.
DirectSoundCapture failed, hr = 88780078, prau tako mi mikrofon ne dela v gtalku.
zdj sm si nalozu direct x 11, se zmer ne dela. gonilnike sm nalozu se enkrat, se zmer ne dela...
hvala za vsako pomoc
Scorpia ::
Pojdi v Ventrilo nastavitve in izberi zvočno kartico, katero ti uporabljaš. Ker očitno imaš Ventrilo astavljeno tako, da gleda nastavitve windowsa. In očitno tukaj se nekaj ne poklapa.
////
rupeta ::
jaoo:D no zdj dela:D tko da najlepsa ti hvala, skoda, da se nism ze prej spomnil tuki prost za pomoc:D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech z5500, pomoč pri digitalnem načinuOddelek: Zvok in slika | 2902 (2325) | 2mlavric |
» | HP Compaq 6715s driver problemsOddelek: Operacijski sistemi | 5322 (4573) | tictac |
» | kako združiti 2 datoteki 8programa)???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1432 (1188) | 5er--> |
» | Counter Strike :/Oddelek: Igre | 1155 (812) | bonbonček |
» | Problemi z kompatibilnostjo gr. kartice z osn. ploščoOddelek: Strojna oprema | 1224 (988) | medo12 |