» »

pozabil sem geslo za zagon winsow..kaj zdaj??

pozabil sem geslo za zagon winsow..kaj zdaj??

sid ::

Kot že naslov pove sem pozabil geslo za prijavo v widowse (xp).Nekdo od domačih mi je očitno odkljukal (ali pa tudi ne) ,za avtomatko prijavo ,zdaj pa widowsi zahtevajo geslo ,ki ga pa žal ne vem.Prenosnik je služben in imam zelo pomembne podatke gor.Kaj naj naredim...Admini me bodo za jajca obesli če zadeve ne rešim sam.;( Upam na vašo pomoč

borinho ::

Če si pozabil passw. administrator dej notr linux boot disk, zaženi in ko pride do točke mu pokaži kje je SAM file(winnt\system32\config) in pol zadeva dela dela........ yes klik yes klik yes klik......in prideš do točke ko te vpraša kašn bo nov passw. seveda odtipkaš.
Če maš možnost da se zlogiraš pod drugim userjem si naloži l0pth(najbolš verzijo 4.0) in ta ti bo skrekal passw.

Kaj sem car?????

No hvala:) :) :) :) :D :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borinho ()

Hja..kje pa naj dobim linux boot disk?Imam pa nove podatke.Brat se je nekaj igral z nastavitvo mreže in ker je računalnik prijavljen v domeno je le to izbrisal.Ko vklopim računalnik moram pred logiranjem pritisniti kombinacijo ctrl+alt+del za vnos gesla.Ker sedaj prijave pod domeno ni, drugega gesla pa ne vem (pozabil) imam eno veliko sranje.

borinho ::

Ja v zadnjem oknu nastavi domeno(pri logiranju) in vpiši, a si mogoče tud domenskega pozabil, le tega ti namreč admini hitro spremenijo in ti ga sporočijo, če želiš lokalnega se pa mal potrud pa najdi linux boot.

Sej v tem je problem ker domenskega gesla ne morem več vnesti, ker prijava pod domeno ni več mogoča ker je ni.Enkrat mi je to že zasral pa ni bilo panike ker ni resetiral winsow in sem samo uporabil sistem restore.Zdej pa pač ne gre.

The-B ::

Mi smo tko nrdi, k je mev frend na LAN partyu computer , pa ga je zapru pa nam ni gesla povedu smo pa tko not pršli da smo zresetirali kompjuter in šli v Windovse, , tko da pritisneš oni tipki za izbiranje zagona za winse,zdj ne vem a z administrativnim pristopom al (ne vem kk se reče :8) ono k ka ti kašni driverji zajebejo ko greš v winse, in pol prideš čist lepo v winse in spremeniš geslo..in je ql...:)

yo man....ql:\

Zavo ::

@The B

daj piši slovensko, da te bomo še s Štajerskega konca razumeli!

Boky ::

Boky tnx to sem rabil.Zadeva že lepo deluje:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Python - pošlji aplikacijo na server

Oddelek: Programiranje
201534 (769) HotBurek
»

Huda varnostna luknja v macOS