Forum » Programska oprema » WORD-tabele
WORD-tabele
suzana983 ::
Ojla,
imam en problem in sicer pri izdelavi diplomske naloge imam en kup podatkov, ki jih ne spravim v tabelo v pokončni legi, zato sem odprla nov word dokument in tam v ležeči legi izdelala tabelo čez celo stran. Zanima me, kako jo naj prenesem v word dokument moje diplomske nespremenjeno, v ležeči legi, ker moram ohraniti glavo in nogo moje diplomske. Ko jo kopiram, mi jo prenese v pokončno lego samo pribižno polovico, ostali del pa je skrit nekje na desni...
Upam, da sem bila razumljiva, hvala za pomoč!
imam en problem in sicer pri izdelavi diplomske naloge imam en kup podatkov, ki jih ne spravim v tabelo v pokončni legi, zato sem odprla nov word dokument in tam v ležeči legi izdelala tabelo čez celo stran. Zanima me, kako jo naj prenesem v word dokument moje diplomske nespremenjeno, v ležeči legi, ker moram ohraniti glavo in nogo moje diplomske. Ko jo kopiram, mi jo prenese v pokončno lego samo pribižno polovico, ostali del pa je skrit nekje na desni...
Upam, da sem bila razumljiva, hvala za pomoč!
gokky ::
Spremembo orientacije strani (pokončno/ležeče) lahko delaš za vsak odsek posebej. Vstavi torej dva preloma odseka (verjetno najbolje prelom s prehodom na novo stran) in stran, ki jo ta dva preloma omejujeta, nastavi na ležeče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft Office - Word 2016Oddelek: Pomoč in nasveti | 874 (848) | ameba |
» | Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 40103 (27331) | Vajenc |
» | Word oblikovanjeOddelek: Programska oprema | 4049 (3072) | finpol1 |
» | Postavitev sončnih kolektorjevOddelek: Loža | 2071 (1836) | MadMax |
» | Word - nujno rabim pomoč!Oddelek: Programska oprema | 6609 (6382) | SanAndreas |