Forum » Loža » Poletne počitnice
Poletne počitnice
Med0 ::
Iščemo primeren kraj za dopust in tokrat smo se odločili za Italijo, Južno italijo oz. sicilijo. Odločil sem se da bom malo po formu povprašal če je slučajno kdo že bil v teh koncih in mi zaupal občutke,ki jih je doživel tam. LP
Med0 ::
Zanima me če je kje kakšen hotel z polpenzionom in če je kje kakšna lepa plaža oz. kje si prebival ti ?
kuglvinkl ::
Hja :) Zdej, čist "vse" Sicilje v 10 dneh nisem obrniul :)
Bil sem v Cataniji, potem v Agrigentu, Cefalu, in domov. Cefalu je bil hostel fail, za Catanijo in Agrigento imam pa dobre podatke.
Za Agrigento je to dottore (ekonomije) Pierdomenico, Villa amico, tel 3498346639.
Za Catanijo je pa ultimativni B&B (vsaka soba je drug stil), + 300 m od centralnega trga, na ulici Via Naumachia 103, Angela in Emilio furata.
Bil sem v Cataniji, potem v Agrigentu, Cefalu, in domov. Cefalu je bil hostel fail, za Catanijo in Agrigento imam pa dobre podatke.
Za Agrigento je to dottore (ekonomije) Pierdomenico, Villa amico, tel 3498346639.
Za Catanijo je pa ultimativni B&B (vsaka soba je drug stil), + 300 m od centralnega trga, na ulici Via Naumachia 103, Angela in Emilio furata.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | cheaper & more (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 28685 (854) | kixs |
| » | Nordijsko rolanjeOddelek: Loža | 5092 (2995) | slitkx |
| » | Kupujem nov računalnik ki sem si ga sam sestavim zanima me kakšno je vaše mnjenje...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1508 (1323) | Mordecai |
| » | Slikanje v trgovinah prepovedano? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7466 (7466) | clothes |
| » | Prezračevanje strežniškega prostoraOddelek: Loža | 1465 (1165) | Pyr0Beast |