Forum » Pomoč in nasveti » spletna kamera problem
spletna kamera problem
bananaman12 ::
Pozdravljeni!
imam en problem, cd z driverjem od spletne kamere je kar naenkrat nekam zginil čeprav sem celo sobo preiskal ga nisem našel. iskal sem tud driverje na netu pa nič našel. kamera je bolj škart roba , vrjetn s kitajske
zanima me če obstaja kak program s katerim bi osposobil mojo kamerco , ali pa če kdo najde driverje za mojo kamerco naj mi prosim pomaga.
kamera:
Neo Mobitechplus MW1350
Lep pozdrav!
imam en problem, cd z driverjem od spletne kamere je kar naenkrat nekam zginil čeprav sem celo sobo preiskal ga nisem našel. iskal sem tud driverje na netu pa nič našel. kamera je bolj škart roba , vrjetn s kitajske
zanima me če obstaja kak program s katerim bi osposobil mojo kamerco , ali pa če kdo najde driverje za mojo kamerco naj mi prosim pomaga.
kamera:
Neo Mobitechplus MW1350
Lep pozdrav!
bananaman12 ::
sem najdu cd ampak zdaj je problem ker sem včeraj priklopil kamerco na računalnik mi je zdaj noče zaznati ko sem instaliral driverje. Računalnik sem restartou a to ne pomaga. še enkrat sem instaliral driverje in potem priklopil kamerco..tud to ni pomagal. kaj nej storim še?
uh problem rešen..kamerco sm priklopil na drug usb vhod :)
uh problem rešen..kamerco sm priklopil na drug usb vhod :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bananaman12 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kitajske IP kamere (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11491 (8504) | okica11 |
» | Dober "dumb"-phoneOddelek: Mobilne tehnologije | 2375 (1497) | da_monstr |
» | problem-web camOddelek: Pomoč in nasveti | 2338 (1912) | aznofl |
» | Web kamera v linuxu [ubuntu]Oddelek: Operacijski sistemi | 1753 (1502) | epona |
» | Problem s webCamOddelek: Strojna oprema | 975 (883) | SpyKe |