Forum » Omrežja in internet » Gostovanje (kolokacija) strežnika v Mariboru
Gostovanje (kolokacija) strežnika v Mariboru
KoKi ::
Zanima me, kje bi v Mariboru bilo najcenejše gostovanje strežnika? Kdo sploh vse nudi gostovanja? Našel sem eno ustrezno ponudbo, ki pa je v Ljubljani (65 € + DDV za 1U). Lahko kaj takega pričakujem tudi v Mariboru? Če ne, kako je z gostovanjem proti Celju ali Gradcu?
# hackable
x.sci ::
Kak amis oz. t-2 nimata dcja v mariboru?
Sicer pa, kak poseben razlog za kolokacijo? Ce najdes sposobnega operaterja, dobis na virtualni infrastrukturi vec za isti denar.
Sicer pa, kak poseben razlog za kolokacijo? Ce najdes sposobnega operaterja, dobis na virtualni infrastrukturi vec za isti denar.
KoKi ::
Amis ima, a koliko sem slišal, bi naj imel kar ceno. Vsekakor se bom pozanimal, rad pa bi slišal za čim več ponudnikov iz Maribora. :) Za T-2 ne vem.
Strežnik je že kupljen in bo v kratkem pripravljen za gostovanje. Kakšnega posebnega razloga za gostovanje pa ni, sem imel tudi sam par drugih predlogov, kjer bi se dalo dosti ceneje uredit, vendar niso bili upoštevani.
Strežnik je že kupljen in bo v kratkem pripravljen za gostovanje. Kakšnega posebnega razloga za gostovanje pa ni, sem imel tudi sam par drugih predlogov, kjer bi se dalo dosti ceneje uredit, vendar niso bili upoštevani.
# hackable
_Dejan_ ::
Ne vidim razloga zakaj se strežnik nebi mogel nahajati v lj. Vso administracijo lahko delaš na daljavo, tudi nalagaš sistem(strežniki imajo ILO, DRAC...) tako da samo v primeru okvare potrebuješ fizični dostop do strežnika ...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
DC- ::
Pri nas naj bi imeli kolokacijo
amis.net
arne.si
datacenter.si
isg.si
perftech.si
pilcom.si
redox.si
slovenijanet.com
skyteh.net
tushosting.si
triera.si
Preveri, če je še res.
amis.net
arne.si
datacenter.si
isg.si
perftech.si
pilcom.si
redox.si
slovenijanet.com
skyteh.net
tushosting.si
triera.si
Preveri, če je še res.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljše gostovanje v Sloveniji?Oddelek: Izdelava spletišč | 5104 (3033) | neoserv |
» | gostovanje - unimatrixOddelek: Izdelava spletišč | 1880 (1292) | schejk |
» | Kako "poteka" gostovanje streznika?Oddelek: Omrežja in internet | 3084 (2592) | Bakunin |
» | Zakup ali koolokacija strežnika? Kje, kako?Oddelek: Omrežja in internet | 3291 (2935) | Uporabnik |
» | Kaj naredit s streznikom?Pomoc!Oddelek: Omrežja in internet | 1733 (1228) | PaJo |