» »

menjava Samsung Wave za Nokio e52

menjava Samsung Wave za Nokio e52

koro13 ::

Ker je na Wavu na badi malo aplikacij, sem pripravljen zamenjati Wava za Nokio e52, kateri se bo obnovilo ohišje in ekran. Zanima me če se splača, je potrebno doplačilo, oz. počakam, da "pridejo" plačljive aplikacije oz. bada 2.0, kdaj pride?
Kakšna je Nokia, je možno imate nepodpisane programe, kako je z GPS, mapami ipd. Zanima me kakšen je zvočnik in signal...
LP

dolenc ::

Na netu lahko dobiš certifikat pa si sam podpisuješ aplikacije, ali pa naložiš firmware, ki podpisovanja ne potrebuje. Za gps ti povem za nokijo 5800, za e52 ne vem, je pa verjetno podobno če ne bolše glede na to da je E serija. Hardwersko je dober, precej, poveže se hitro, meni se še ni zgodil da bi ga kdaj zmankal (pri androidu se mi je to dogajal), aplikacijo imaš brezplačno OVI maps, ki je kar solidna, pa še mape si brezplačno snameš(kere želiš), tako da dela brez povezave (in ne kuri, povezave), za ostalo si pa preberi temo o nokiji e52, kjer vse pa še kaj piše.

koro13 ::

Kej dobiti cetrtifikat in kje dobiti boljši firmware in kako je z ovi store je kaj aplikacij?
Oz. je možno, kot pri touch mobilnikih spb mobile shell.
Hvala
LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37484430 (42445) mailer
»

Nexus 4 vs. Lumia 720 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije