Forum » Kaj kupiti » Printer z obojestranskim printanjem - duplex
Printer z obojestranskim printanjem - duplex
Ashrack ::
Pozdravljeni!
V mislih sem imel sledec printer EPSON SX525WD.
1. Je vredu printer ali mi priporocate kaj drugega?
2. Narocil bi ga preko Amazona. Ali mi velja garancija v Sloveniji za ta printer?
https://www.amazon.co.uk/Epson-Stylus-S...
V mislih sem imel sledec printer EPSON SX525WD.
1. Je vredu printer ali mi priporocate kaj drugega?
2. Narocil bi ga preko Amazona. Ali mi velja garancija v Sloveniji za ta printer?
https://www.amazon.co.uk/Epson-Stylus-S...
....
Amazon.co.uk Order Summary
Items: GBP 58.63
Postage & Packing: GBP 8.89
Total before VAT: GBP 67.52
VAT: GBP 13.50
Order Total: GBP 81.02
Payment Total: EUR 95,57**
Items: GBP 58.63
Postage & Packing: GBP 8.89
Total before VAT: GBP 67.52
VAT: GBP 13.50
Order Total: GBP 81.02
Payment Total: EUR 95,57**
....
s1m0n ::
Garancija pri nas verjetno ne bo veljavna!
Tudi sam sem naročil Epsona v Nemčiji (Epson Nemčija) pa so mi pri Avteri (uvoznik za SLO) rekli, da ga lahko nazaj v nemčijo pošiljam za garancijo!
Tudi sam sem naročil Epsona v Nemčiji (Epson Nemčija) pa so mi pri Avteri (uvoznik za SLO) rekli, da ga lahko nazaj v nemčijo pošiljam za garancijo!
Jaz sem danes klical na EPSON.SI in so rekli da garancija naceloma je veljavna saj je evropska.
....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ashrack ()
No lepo :)
Nevem zakaj so meni rekli, da ni veljavna pa je tudi evropska :) Je pa to že 1 leto nazaj!
Nevem zakaj so meni rekli, da ni veljavna pa je tudi evropska :) Je pa to že 1 leto nazaj!
S1m0n
jz sem poslal email na avtero ter EPSON.SI in notri navedel da me zanima kako je z garancijo saj sem prebral da ZVP pravi da v primeru da je evropska garancija se le ta more upostevati.
Kaj pa sam printer, je dober nakup:?
jz sem poslal email na avtero ter EPSON.SI in notri navedel da me zanima kako je z garancijo saj sem prebral da ZVP pravi da v primeru da je evropska garancija se le ta more upostevati.
Kaj pa sam printer, je dober nakup:?
....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ashrack ()
Za takšno ceno verjetno ja!
Jaz imam drugače njihovo Photo serijo (PX710W) že kakšno leto in sem zadovoljen.
Edino kar me moti je da če je ena kartuša prazna, da jo moraš zamenjat preden ti dovolj uporabo drugih :)
Nisem imel nikakršnih problemov z tiskalnikom ali programsko opremo do zdaj vse dela.
Edino kar sem razmišljal, da si nabavim duplex enoto za moj model ker včasih prav pride.
Jaz imam drugače njihovo Photo serijo (PX710W) že kakšno leto in sem zadovoljen.
Edino kar me moti je da če je ena kartuša prazna, da jo moraš zamenjat preden ti dovolj uporabo drugih :)
Nisem imel nikakršnih problemov z tiskalnikom ali programsko opremo do zdaj vse dela.
Edino kar sem razmišljal, da si nabavim duplex enoto za moj model ker včasih prav pride.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23023 (15297) | Spock83 |
» | Epsonov tiskalnik zavrže 20 odstotkov črnila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 37981 (28629) | Tomi |
» | Katero multifunkcijsko napravo kupitiOddelek: Kaj kupiti | 3237 (2977) | koyotee |
» | Avtorji želijo obiti založnikeOddelek: Novice / Ostale najave | 8396 (7369) | driver_x |
» | Čevlji, amazon.co.ukOddelek: Loža | 1982 (1548) | d0rK |