» »

Windows 7 Enterprise ali Ultimate

Windows 7 Enterprise ali Ultimate

Bostyan007 ::

Trenutno imam Windows 7 Enterprise x86 zanima pa me kakšna je razlika med Enterprise in Ultimate kateri so bol stabilni, manjša uporaba procesorja, rama... in druge funkcije v windowsih oz v čem se razlikujejo...
In katere windowse najbolj priporočate za nalagat Enterprise ali Ultimate in zakaj... Ker moram formatirati disk in me zanima katere naj naložim.

LP

overlord_tm ::

Glede stabilnosti so vsi enaki, se pa zna razlikovati stabilnost travniskih in originalnih. Tukaj imas primerjavo featurjev.

Pennywis3 ::

Bilokateri originalni so uredu, razlike si lahko prebereš tukaj

Predlagam pa ti, da si rajše originalne nabaviš.

Bostyan007 ::

ja kupil jih pa gvisno nebom :D imam 3 particije na dveh so windowsi ena particija je za internet ki jo formatiram 3x letno in eno imam za igre in vse ostalo ki jo skor nikoli ne formatiram in interneta pa tam nimam in delajo windowsi tudi po 2 leti brez problemov kot da bi jih zdaj naložil! :D ker največkrat moram formatirat particijo kjer je internet ker pomoje zato ker niso originl in so bol ranljivi... kot original. Tako bi jaz reku če kdo ima še kakšno info. pa naj napiše ? :D In particije imam razdeljene tako 300GB disk na polovico 150GB za internet in 150GB za vse ostalo igre, kakšne video programe..... Tako mi je najbolše na internetu imam samo glavne programe in driverje... potem imam še 2TB disk za podatke in na tem so tudi programi kot so BS-Player, Firefox, DC++, uTorrent... tako da ne instaliram ali nastavljam nastavitev vsakič ko formatiram particije in tako imam že od XP dalje in nimam problemov da bi rabil obvezno original. V 1h instaliram windowse, driverje in vse programe ki jih rabim za particijo na internetu in tako imam spet dobre windowse :D. Seveda pa so original bolši in.... samo za enkrat imam tako.
Zanima pa me še to če kupim original windows 7 saj to so samo za en računalnik ? Ker imam v hiši 2 računalnika i7 3.80 GHz in 2 prenosnika Intel Pentium Dual-Core 2.66GHz in bi na vse dal original drugače se mi ne splača kupit original če bi že :D

overlord_tm ::

Svoje cajte je obstajal windows 7 family pack, ki si ga lahko namestil na 3 PCje.

Bostyan007 ::

Neki sem pogledal za ta Family pack naj bi bil na podlagi Windows 7 Home Premium da potem te windowse lahko naložiš na 3 računalnike.

http://www.racunalniske-novice.com/novi...

Z nakupom družinskega paketa za operacijski sistem Windows 7 bo potrebno pohiteti, saj bo na voljo v zelo omejenih količinah. Slovenskim računalničarjem žal ne bo potrebno hiteti, saj paket Windows 7 Family Pack ne bo naprodaj pri nas. To sicer nekoliko preseneča, saj ga bo mogoče kupiti pri vseh naših sosedah, in sicer v Italiji, Avstriji, Madžarski in celo Hrvaški. Hvala Microsoft!

Ni za verjet :D

no ja še to bi vprašal na Windows 7 Home Premium delajo vse igre in programi....? Ker nekje sem prebrav da nekatere igre in programi ne delajo... na teh windowsih ali je res?

In glede Windows 7 Enterprise ali Ultimate ni važno katere instaliraš oboji so dobri...

Zgodovina sprememb…

overlord_tm ::

Ma, vse dela povsod. Edin un sah ko pride z windowsi je samo v ultimate pomoje :P. Nasploh ni nobene razlike med verzijami, samo od kljuca je odvisno katere vse featurje ti odklene. Drugace imas pa isti DVD za Home, Pro in Ultimate.

Bostyan007 ::

Windows 7 Enterprise tud ima samo moraš vklopit igre dodatno nevem če je tisti šah kot misliš ker jaz ne igram nobene igre od windowsov tako da nevem

techfreak :) ::

Chess Titans je tudi na Home Premium.

Bostyan007 ::

Na Enterprise je tudi Chess Titans in ostale igre samo moraš dodatno vklopit da ti naloži drugače ko instaliraš windowse iger ni gor!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Win7, kako namestim Language pack ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
5328874 (18117) GTX970
»

Prehod na Windows 7

Oddelek: Operacijski sistemi
272244 (1740) Damilko
»

Windows 7 FPP Licenca

Oddelek: Operacijski sistemi
306597 (5416) lambda
»

Družinski paket Windows 7 Home Premium (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
699062 (5837) GregiB
»

Znanih več cen Windows 7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
5014966 (11694) T-h-o-r

Več podobnih tem