» »

Nekaj "bremza" PC da ne RESTARTA

Nekaj "bremza" PC da ne RESTARTA

WinXP ::

Instaliral sem kar dosti programov v C:/Program Files in zdaj mi eden od njih zgleda zaustavlja restart.
Kako? Ko dam ukaz za restart kot da hoče restartat ampak stoji v nedogled z "zaposleno ikono"
(zelenim krogom)
Kako bi lahko ugotovil kateri proces točno to dela,ker sem brskal v Task Managerju,pa če bi vedel kateri je bi ga onemogočil ali dal pod "End Process".Tako pa ne morem kar tako ubijati aktivne procese na slepo ker povzroči nestabilnost v sistemu...

Op.sistem: Win7 Ultimate 64bit

P.s.:če ni idej,nič zato,zaenkrat bom pač pritiskal RESET GUMB,čeprav dobim potem okno "Start Windows Normally" ker mu ne paše "sila".:))
  • spremenil: WinXP ()

Duhec ::

Štartaj komp v Safe Mode with networking (varni zagon z omrežno podporo), odpri MSCONFIG in v zavihku Startup sortiraj vse vnose po Manufacturerju, preskoči tista znana imena (Nvidia, Ati, Microsoft...), osredotoči se bolj na "Unknown" in jim, če res ne veš za kaj točno so tam, odstrani kljukico, Shrani in naredi restart.
Zdaj zagon v normalnem načinu, počakaj, da se namizje umiri in preizkusi, če zdaj restart dela brez čakanja v nedogled. Če še vedno čaka, potem spet v varnem zagonu odstrani še ostale kljukice pred vrsticami, dokler ne najdeš tiste, ki se upira sistemu pri restartu.
Preveri tudi morebitne zadnje gonilnike za mrežno kartico.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Noče "varno odstranit" zunanjega diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
323607 (2893) mare4444
»

Računalnik se mi kar ugaša

452106 (1765) mojo31
»

Odstranitev antivirus 8

281928 (1576) Wox
»

Kako ob vsakem zagonu xp-jev zapreti vec pocessov v task managerju?

Oddelek: Operacijski sistemi
81142 (1028) Microsoft
»

reset računalnika

141190 (1031) Nikita H

Več podobnih tem