Forum » Izdelava spletišč » Apache Error - ne morem inštalirati CMS-ja
Apache Error - ne morem inštalirati CMS-ja
Housy ::
Zdravo
Uporabljam Wampserver in vse dela ok, saj strani, ki sem jih naložil/inštaliral do sedaj, v brskalniku lahko odprem normalno. Včeraj pa sem poskusil naložiti Website Baker CMS in ko v brskalnik napišem localhost/wb/, me vrže na postopek inštalacije, kamor vnesem vse potrebne podatke za dostop do baze. Ko pritisnem na gumb inštaliraj, pa se zalomi, saj mi javi spodnjo napako.
Se da zadevo kako rešit?
Hvala in lp,
Housy
Uporabljam Wampserver in vse dela ok, saj strani, ki sem jih naložil/inštaliral do sedaj, v brskalniku lahko odprem normalno. Včeraj pa sem poskusil naložiti Website Baker CMS in ko v brskalnik napišem localhost/wb/, me vrže na postopek inštalacije, kamor vnesem vse potrebne podatke za dostop do baze. Ko pritisnem na gumb inštaliraj, pa se zalomi, saj mi javi spodnjo napako.
Se da zadevo kako rešit?
Hvala in lp,
Housy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ajax readyState == 3 ne deluje?Oddelek: Izdelava spletišč | 734 (657) | Housy |
» | DVR snemalnik LS-9004H - vzpostavitev omrežja?Oddelek: Omrežja in internet | 3260 (3115) | Housy |
» | Ob zagonu računalnika ne morem v BIOS, ker ga ne prikaže?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1111 (1072) | Housy |
» | Matična plošča in usb 2.0?Oddelek: Strojna oprema | 2409 (1875) | itsmeanthony |
» | Router in Wireless system?Oddelek: Omrežja in internet | 3696 (3456) | ToJo |