Forum » Pomoč in nasveti » Slika pri VLC Playerju se ustavi
Slika pri VLC Playerju se ustavi
Xavier ::
Pozdravljeni
Pri nekaterih video posnetkih se mi zgodi da ko jih zaženem z VLC Playerjem se slika po dveh sekundah za dve sekundi ustavi (zvok se medtem predvaja naprej) nato pa se predvajanje normalno nadaljuje. To se mi pri drugih predvajalnikih ne dogaja. Uporabljam Windows XP SP2, a to se mi je dogajalo tudi ko sem nekaj časa uporabljal Windows 7.
A kdo ve kako lahko preprečim takšno zaustavljanje slike?
Hvala za odgovore
Pri nekaterih video posnetkih se mi zgodi da ko jih zaženem z VLC Playerjem se slika po dveh sekundah za dve sekundi ustavi (zvok se medtem predvaja naprej) nato pa se predvajanje normalno nadaljuje. To se mi pri drugih predvajalnikih ne dogaja. Uporabljam Windows XP SP2, a to se mi je dogajalo tudi ko sem nekaj časa uporabljal Windows 7.
A kdo ve kako lahko preprečim takšno zaustavljanje slike?
Hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podnapisi zaostajajo!Oddelek: Pomoč in nasveti | 4498 (4403) | Auba |
» | siol iptv na vlcOddelek: Omrežja in internet | 4018 (2858) | šernk |
» | Izšel Ubuntu 10.10 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 68166 (58250) | Icematxyz |
» | Windows 8 leta 2012, prve podobe ušle na splet (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24417 (20601) | Jst |
» | Microsoft in $35 za znane probleme (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4951 (3725) | Mavrik |