Forum » Pomoč in nasveti » multifunkcijska naprava - "alignment failed" ???
multifunkcijska naprava - "alignment failed" ???
Madmax_ ::
Pozdravljeni!
Imam multifunkcijsko napravo HP Photosmart C4780 in je ne morem usposobiti za normalno delovanje. Imam jo 3 mesece in do sedaj je delala BP. Nakar so se začele težave, ko mi je začelo tiskati popačeno sliko, barve so tako živo rdeče, živo zelene... Ker sem imel prazno kartušo, sem mislil, da je to zaradi kartuše, zato sem kupil novo kartušo, kar pa tudi ni rešiilo problema. Skratka ne da se kalibrirati kartuše oz. cele naprave. Dobim napako "alignment failed". Alignement je iz dveh delov. Najprej natisne testno stran, potem pa bi to stran moral skenirati - in tukaj se pojavi problem in mi na napravi napiše: "stran za poravnavo ni zaznana". Nato sem odstranil vse gonilnike, večkrat resetiral PC in ponovno naložil vse gonilnike za to napravo, vendar še vedno ne morem nastaviti naprave.
A je kdo imel podobne težave s to ali podobno napravo? Kaj še lahko storim?
Hvala za kakšne nasvete in lp
Imam multifunkcijsko napravo HP Photosmart C4780 in je ne morem usposobiti za normalno delovanje. Imam jo 3 mesece in do sedaj je delala BP. Nakar so se začele težave, ko mi je začelo tiskati popačeno sliko, barve so tako živo rdeče, živo zelene... Ker sem imel prazno kartušo, sem mislil, da je to zaradi kartuše, zato sem kupil novo kartušo, kar pa tudi ni rešiilo problema. Skratka ne da se kalibrirati kartuše oz. cele naprave. Dobim napako "alignment failed". Alignement je iz dveh delov. Najprej natisne testno stran, potem pa bi to stran moral skenirati - in tukaj se pojavi problem in mi na napravi napiše: "stran za poravnavo ni zaznana". Nato sem odstranil vse gonilnike, večkrat resetiral PC in ponovno naložil vse gonilnike za to napravo, vendar še vedno ne morem nastaviti naprave.
A je kdo imel podobne težave s to ali podobno napravo? Kaj še lahko storim?
Hvala za kakšne nasvete in lp
Madmax_ ::
hvala za link; sem probal vse pa še vedno ne deluje; bom še zamenjal črno kartušo, ki je skoraj prazna...
p.s. imaš pa zelo dober podpis ;)
p.s. imaš pa zelo dober podpis ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hewlett-Packard množično onesposobil neoriginalne kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24683 (19156) | svecka |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30737 (24435) | Bye |
» | Nakup tiskalnika - MFP (print/scan/copy)Oddelek: Kaj kupiti | 8350 (7076) | miller31 |
» | Canon MP520 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2437 (2007) | overdovs |
» | Nakup Multifunkcijskega printerjaOddelek: Kaj kupiti | 4300 (3371) | Zheegec |