Forum » Mobilne tehnologije » HTC Wildfire ali HTC trophy
HTC Wildfire ali HTC trophy
S--line ::
Zivijo.
nameravam sebi kupit nov telefon in sem neodlocen med dvema navedenimi.O Wildfire sem dobil ze dosti podatkov, Trophy je noc na trziscu,in je bol malo podatkov.Ali si ga kdo lasti?ma kake napake,hibe??
kako se odziva...??
lp
nameravam sebi kupit nov telefon in sem neodlocen med dvema navedenimi.O Wildfire sem dobil ze dosti podatkov, Trophy je noc na trziscu,in je bol malo podatkov.Ali si ga kdo lasti?ma kake napake,hibe??
kako se odziva...??
lp
Company ::
Kakšen primer bi pa želel? Wldfire je Android telefon, Trophy pa WP 7. Uporabniški vmesnik je različen, število razpoložljivih aplikacij je različno, ... Vse, kar imata skupnega, je, da ju dela ista firma ter da sta touch telefona. Dobre ali slabe strani pa lahko na internetu prebereš.
prox ::
Za trophy nevem(za WP7 mislim da je manj aplikacij in iger), drugače pa na wildfire kr štekajo kakšne igre, na začetku ti je telefon zanimiv, potem pa se ga naveličaš, ločljivost je bolj slaba, baterija zdrži do 2 dni, tak bom rek: povprečn telefon. Aja pa vse je v ANG jeziku. Drugače je pa veliko aplikacij za androida, ampak polovica skoraj neuporabnih, ali imajo virus, ali ne deluje, ali šteka, Ga imam in sem sredne zadovoljen. ma + in - .
lp.
lp.
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|
S--line ::
wildfire je ze lep cas na trziscu in se da dobit dosti podatkov o telefonu.
Trophy je novejsi telefon,me zanima ce si ga kdo lasti,in ce mi zna powedat kako je zadovoljen z njim(baterija,aplikacije,igrice,navigacija..itd)
ali se WP7 odnese dobro?ce kaj steka itd...
mika me nakup trophy-ja samo cena je malo zasoljena.
Trophy je novejsi telefon,me zanima ce si ga kdo lasti,in ce mi zna powedat kako je zadovoljen z njim(baterija,aplikacije,igrice,navigacija..itd)
ali se WP7 odnese dobro?ce kaj steka itd...
mika me nakup trophy-ja samo cena je malo zasoljena.
Yoni ::
Ne moreš primerjat teh dveh telefonov, ker sta čisto različna kategorija. Vse kar imata skupnega je napis HTC in to da imata oba touchscreen. Hardware je popolnoma različen, OS prav tako.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22172 (19527) | Tilen |
» | Prosim pomoč: Htc Trophy 7 ali Samsung Galaxy Ace?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1394 (1110) | gunserman |
» | Htc desire vs htc trophyOddelek: Mobilne tehnologije | 1206 (830) | polonch |
» | HTC HD 7Oddelek: Mobilne tehnologije | 1065 (873) | katimm |
» | MWC 2011: Predstavljene napovedi za Windows Phone 7Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9842 (8546) | Bor H |