Forum » Operacijski sistemi » linux + adsl
linux + adsl
Misi666 ::
Imam probleme...instaleru sm red hat linux 8.0 in adsl mi ne dela...ubistvu mi noce mrezne kartice enablat...tm jav eno napako. Pa sm uzel disketo z driverji...in zdej nimam pojma kako to instalerat, k sm cisti noob v linuxu... :) tko da pomoc bi bla dobrodosla...ce pa sm premal podatkov dav, pa povejte...
Misi666 ::
Javi mi napako, da se mrezne kartice ne da uklopt...in svetuje da se na nov nalozi driverje in mam disketo z driverji za mrezno kartico a ne znam nalozit teh driverjev
BLaCkEnED ::
Hm, mislim da tudi meni je napisalo da neupa bringat up ethernet kartice, pa je ADSL vseeno delu.
Gapi ::
1. modprobe ime modula (na disketi za mrezno imaš readme)
2. ifconfig (če še nimaš nastavleno mrežno kartico) za nastavljat beri kak how-to ker ti ne bo pomagal sam pri tej nastavitvi ampak se kdaj drugič. Deluje preverjeno
2. ifconfig (če še nimaš nastavleno mrežno kartico) za nastavljat beri kak how-to ker ti ne bo pomagal sam pri tej nastavitvi ampak se kdaj drugič. Deluje preverjeno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | explorer.exe se ne odziva. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14293 (13631) | SomeoneLOVEU |
» | Kaki program za testirat če mrežna dela?Oddelek: Strojna oprema | 791 (754) | Azrael |
» | Norton Ghost - kako kopirati image preko mreže?Oddelek: Programska oprema | 1371 (1211) | pirx |
» | Kakšna je cela procedura za bootanje preko lana?Oddelek: Operacijski sistemi | 849 (733) | pro549 |
» | Mreža po DOS-omOddelek: Operacijski sistemi | 1200 (1022) | PaJo |