Forum » Operacijski sistemi » Kakšna je cela procedura za bootanje preko lana?
Kakšna je cela procedura za bootanje preko lana?
shock ::
Zanima me kako bi lahko moj PCboot-al preko lana. Rad bi recimo inštaliral Linux na mojo mašino, ampak bootable CD pa bi se nahajal na drugem PC-ju. In zdaj je vprašanje, kako bi naštimal da se moj PC zboota preko lana in kako naštimati drugi PC da mi posreduje podatke od bootable CD-ja?
Microsoft ::
Rabis Win98 zagonsko disketo z neko podporo za network. Pa mislm, da morejo zraven bit se driverji za LAN kartico.
Malo se Google zaposl, pa bo. :))
by Miha
Malo se Google zaposl, pa bo. :))
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Kaj bi rad v Winsih naredil?
Ker ko se enkrat povezes do sheranega CDja in pozenes datoteko (recimo Winnt.exe), je potem naprej tako, kot bi zadevo imel lokalno.
by Miha
Ker ko se enkrat povezes do sheranega CDja in pozenes datoteko (recimo Winnt.exe), je potem naprej tako, kot bi zadevo imel lokalno.
by Miha
shock ::
Kako pol z win98 boot disketo z mrežno podporo lahko inštaliram linux? Tukaj mi ni čist jasno.
Kako gre stvar tocno, nevem, ker se nisem poskusil. Kolker pa vem, rabis boot disketo z network podporo in driverji za mrezno kartico.
by Miha
by Miha
pro549 ::
Mene zanima če se da tudi SUSE 9.1 PRO inštalirat preko FTP-ja. Ne mislim da je javni ftp, ampak na domači mrež bi si naredil ftp. Nikjer ne piše postopek, da se PRO različica da inštalirat preko ftp-ja . Za personal, vem da se da za pro pa nikjer nisem nič našel. A mi lahko kdo kaj več pove o tem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux na disketi kot firewall/router (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7351 (5734) | Azrael |
» | 2x MAXTOR SATA V RAID0 in problem z inštalacijo XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1263 (1168) | morphling1 |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2374 (1745) | BlackHole |
» | Linux RH7.1 newbie help!Oddelek: Programska oprema | 1723 (1424) | lordgreg |
» | Mreža po DOS-omOddelek: Operacijski sistemi | 1191 (1013) | PaJo |