Forum » Mobilne tehnologije » symbian - izgubljena funkcija utišaj
symbian - izgubljena funkcija utišaj
Ramon dekers ::
Zanima me če se je še komu zgodilo, da je pri symbianu izginila opcija utišaj? Namreč to se mi je zgodilo na samsungu in nokiji. Nazaj sem jo dobil samo z ponastavitvami, vendar le za nekaj časa mesec ali dva.
Ramon dekers ::
kaj ima profil veze s tem če se mi izgubi ta funkcija, kar sam od sebe. Prisotna bi morala biti v defoltu na vseh profilih. Ni čudno da je symbian propadel oz. še bo.
Bartimaeus ::
aha, se oproščam, sem mislu da mislš tihi profil...
Ker telefon pa maš?
Men se to v dolgih letih k sm uporablov symbian ni nikol zgodil sicer, tk da ti velik ne morm pomagat, predlagam pa da updateaš firmware
Ker telefon pa maš?
Men se to v dolgih letih k sm uporablov symbian ni nikol zgodil sicer, tk da ti velik ne morm pomagat, predlagam pa da updateaš firmware
Mr.Nice ::
Hm jaz imam Nokio 5800 pa v dveh letih nisem videl, da bi imel ta bug...Sem pa sproti posodabljal FW....
Dont worry.......be happy!!!:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android 5.0 Lollipop (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39092 (30596) | deja |
» | Endomondo aplikacija (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12271 (9819) | Selassie |
» | Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22240 (19595) | Tilen |
» | Symbian^3 predstavljen že aprila?Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 4794 (3584) | PrimozR |
» | Apple i.Phone 3GOddelek: Mobilne tehnologije | 2606 (1197) | techfreak :) |