Forum » Zvok in slika » LED LCD monitor&TV Samsung vs. LG
LED LCD monitor&TV Samsung vs. LG
andrejp ::
LED LCD 24" Samsung FX2490HD ali LED LCD 27" LG M2780DF?
Zanima me mnenje o obeh monitorjih. Predvsem s stališča kvalitete prikazane slike preko DVB-T/C tunerja. in uporabnosti istočasne uporabe TV in računalnika (preklop oz. slika v sliki)
Zanima me mnenje o obeh monitorjih. Predvsem s stališča kvalitete prikazane slike preko DVB-T/C tunerja. in uporabnosti istočasne uporabe TV in računalnika (preklop oz. slika v sliki)
tomko030 ::
Absolutno Samsung. To je moje mnenje. Na samsungu je boljša slika (zame). Imajo pa vsake oči svojega malarja.
SkyEye90 ::
LG 'naj bi imel' Samsungove LCD panele. Imam en cenejši LG LCD, pa ti priporočam Samsunga, tudi za moje pojme imajo kljub vsem boljšo sliko in boljše zaslone kot LG.
Kar se tiče klasičnih LCD bi se dalo razpravljati, ampak LED monitor z vgrajenim TV sprejemnikom pa kot gledam sta samo ta dva dovolj velika na izbiro, zato me zanima mogoče tudi kakšna konkretna izkušnja?
+ za Samsung je slika v sliki, ki je LG nima.
+ za LG velikost 27" in cena
+ za Samsung je slika v sliki, ki je LG nima.
+ za LG velikost 27" in cena
Zgodovina sprememb…
- spremenil: andrejp ()
Dromar ::
Samsung nima skupnih panelov z LGjem. Skupaj sta Sony in Samsung ter Philips in LG...Torej imajo kvečjemu Philipsi iste panele kot LGji.
In moje mnenje gre prav tako za LG, ker ti v končni fazi diagonala zmeraj največ pomeni in lahko vse tiste slike v sliki in ne vem kire bedne bedarije še sam stran bikneš
In moje mnenje gre prav tako za LG, ker ti v končni fazi diagonala zmeraj največ pomeni in lahko vse tiste slike v sliki in ne vem kire bedne bedarije še sam stran bikneš
LG ponudi več v kakšnem smislu? boljša slika? več funkcij, nastavitev... ? Meni največ namreč v tem primeru pomeni kvaliteta DVB tunerja vgrajenega v monitorju. Slika v sliki pa zato ker bi potreboval pač istočasno gledat sliko iz dveh virov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: andrejp ()
TOP ::
SkyEye90 ::
Potem se opravičujem sem bil pa siguren da LG nima svojih panelov. Je res LG poceni in ponuja največ, a temu primerna se meni osebno zdi tudi kvaliteta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG-jev novinec se imenuje G Pro 2Oddelek: Novice / Android | 7575 (6049) | wade |
» | Televizija do 700€Oddelek: Kaj kupiti | 12528 (10827) | bedak |
» | Nakup novega televizorja( Led LCD)Oddelek: Kaj kupiti | 9010 (8147) | fpbs |