Forum » Pomoč in nasveti » Laptop vžge ob vklopu v elektriko
Laptop vžge ob vklopu v elektriko
asedmak ::
Zdravo,
imam eno zanimivo težavo, asus 1005HA 10 inch-ni se mi kar sam od sebe vžge ko ga priklopim v el. omrežje pa naj bo brez bat. ali z baterijo.
Pred kratkim sem mu flashov bios še pred tem pa naložu win 7 ultimate. Bios sem moral posodobit kajti mi je javljalo razne napake in sem po tem po raznih tujih forumih prebrskal in našel, da pač moram bios posodobit.
Potem sem naložim oz. flashow nazaj na tastar bios (nisem 100% da je prvoten) ampak še vedno isto.
Laptop pa ni več v garanciji.
V biosu tudi ni nič kar bi se dalo naštimat, npr. kakšen power options itd.
Kakšni nasveti?
imam eno zanimivo težavo, asus 1005HA 10 inch-ni se mi kar sam od sebe vžge ko ga priklopim v el. omrežje pa naj bo brez bat. ali z baterijo.
Pred kratkim sem mu flashov bios še pred tem pa naložu win 7 ultimate. Bios sem moral posodobit kajti mi je javljalo razne napake in sem po tem po raznih tujih forumih prebrskal in našel, da pač moram bios posodobit.
Potem sem naložim oz. flashow nazaj na tastar bios (nisem 100% da je prvoten) ampak še vedno isto.
Laptop pa ni več v garanciji.
V biosu tudi ni nič kar bi se dalo naštimat, npr. kakšen power options itd.
Kakšni nasveti?
asedmak ::
boot on power on
ma ni nč tašnega za naštimat kukr se spomnem. Bom preveru ko dobim komp v roke:)
a je imel kdo podoben primer?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: asedmak ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zagon računalnika s tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 2936 (1569) | Terminathor |
» | Tablični računalnik v avtu z fm rds radijem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10316 (8095) | UganiKdo |
» | Prenosnik - ugasnjen - se prižge!Oddelek: Pomoč in nasveti | 793 (712) | fosil |
» | Računalnik ne vžgeOddelek: Strojna oprema | 1984 (1470) | benchy560 |
» | Računalnik se prižiga - sam od sebeOddelek: Pomoč in nasveti | 2302 (1963) | refosk |