Forum » Pomoč in nasveti » Zunanje ojačanje GSM signala
Zunanje ojačanje GSM signala
clovecek ::
Lepo pozdravljeni.
Živim na lokaciji, kjer imamo zelo šibek(ali pa ga sploh ni) gsm signal. Ker se mobilni operaterji nikamor ne premaknejo in ne naredijo nič v smeri pojačanja, sem se odločil, da bomo stvari vzel v svoje roke in poskusil poiskati kakšno rešitev. Torej zanima me, kakšna je možnost, da pojačamo zunanji gsm signal? Se pravi nekakšen outdoor amplifier oziroma neka manjša postaja(pač na lastno pest) Takšne rešitve sploh obstajajo? So zakonsko dovoljene? Stestiral sem sicer te ojačevalce ala ATx00, ampak so namenjeni pokritju notranjih prostorov, pa še to mali radius.
Gledal sem nekaj takšnega:link
Obstaja kaj takšnega pri nas? Oziroma kakšno podjetje ki se s tem ukvarja? Ali možnost da podjetje z omenjenega linka pošlje ojačevalec, čeprav je to konkretno velika zadeva(predvidevam) ;)
Hvalažen bom vsakršnega nasveta
Živim na lokaciji, kjer imamo zelo šibek(ali pa ga sploh ni) gsm signal. Ker se mobilni operaterji nikamor ne premaknejo in ne naredijo nič v smeri pojačanja, sem se odločil, da bomo stvari vzel v svoje roke in poskusil poiskati kakšno rešitev. Torej zanima me, kakšna je možnost, da pojačamo zunanji gsm signal? Se pravi nekakšen outdoor amplifier oziroma neka manjša postaja(pač na lastno pest) Takšne rešitve sploh obstajajo? So zakonsko dovoljene? Stestiral sem sicer te ojačevalce ala ATx00, ampak so namenjeni pokritju notranjih prostorov, pa še to mali radius.
Gledal sem nekaj takšnega:link
Obstaja kaj takšnega pri nas? Oziroma kakšno podjetje ki se s tem ukvarja? Ali možnost da podjetje z omenjenega linka pošlje ojačevalec, čeprav je to konkretno velika zadeva(predvidevam) ;)
Hvalažen bom vsakršnega nasveta
NO KEYBOARD FOUND
PRES C TO COUNTINIOUS.
;)
PRES C TO COUNTINIOUS.
;)
Jankolovski ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GSM signal bogu za hrbtom - ojačanje signalaOddelek: Mobilne tehnologije | 6721 (5511) | starfotr |
» | Gsm ojačevalecOddelek: Kaj kupiti | 8707 (3495) | mrTwelveTrees |
» | GSM repetitorOddelek: Mobilne tehnologije | 6165 (4452) | AC_DC |
» | |GSM| motilec gsm signala |GSMOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7128 (5289) | viljem007 |
» | Antena za ojačitev signala GSMOddelek: Mobilne tehnologije | 6094 (5744) | il |