» »

Serious Sam 3

Serious Sam 3

Temo vidijo: vsi
1
2
»

Primoz78 ::

Prvi utisi? Meni malo mesano glede igralnosti...precej leseno se mi zdi lahko, da sem se "razvadil" v drugih streljacinah ampak mi res cudno deluje to premikanje. Nikakor ne morem miske pravilno nastavit, zgleda mi kot bi se z xbox kontrolerjem premikal. Ko sem pol zaigral se en MW3 se mi je zdelo vse cudno in sem potreboval 10 min da sem se spet privadil na MW3...res cuden obcutek. A se bom navadil :-D....drugace pa bo igra kar tezka in na nivoju SS.

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

RejZoR ::

Grafični pogon in zvok sta odlična. Gibanje je čist normalno, kar je čudno je fukjen POV, ki je očitno narejen za konzole. Kot bi gledal skozi škatlo. Grozno. Če se to ne da "shekat" ne vem kako bom obrnil zadevo. Če kdo ve kako zvišat POV naj prosim napiše tukaj...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Primoz78 ::

RejZoR je izjavil:

Grafični pogon in zvok sta odlična. Gibanje je čist normalno, kar je čudno je fukjen POV, ki je očitno narejen za konzole. Kot bi gledal skozi škatlo. Grozno. Če se to ne da "shekat" ne vem kako bom obrnil zadevo. Če kdo ve kako zvišat POV naj prosim napiše tukaj...

Eee vidis to sem mislu, samo sem se narobe izrazil....mislim, da bo kar tezka za obrnit zaradi tega. Kolk FPS ti pa siba? Jaz sem prestavil na 720p in CPU ultra, ostalo dvoje na high pa vsync in mi siba konstantno na 58-60fps....ko sem imel na 1080p in vse ultra ter potem prestavljeno kot zgoraj omenjeno pa so fps-ji padli tudi na 38. Konfiguracija v podpisu.

Lp
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

69charger ::

FOV se baje da nastavit,nekaj vržeš v konzolo in je to to. Zame je to top streljačina letos poleg BF3. Včeraj sem šel najprej malce multiplayer z developerji,danes pa gremo igrat SP.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Q: How can I change the FOV in game? Will that influence my leaderboard score or achievements?
A: Type this in the console:
plr_fFOVOverride=120
(or whatever FOV you like)
Changing the FOV is not considered a cheat and will not influence the leaderboards or achievements.

Tole mi je dal nekdo na TechPowerUp...

opeter ::

Kaj je to POV/FOV?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Dr_M ::

FOV je field of view.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

POV pa point of view kar je načeloma isto čeprav ne ravno 100% korektno. POV je za viewport, torej dejansko ali je kamera iz prve osebe ali iz npr tretje, FOV pa vedno določa vidni kot v stopinjah.

opeter ::

Aha, hvala za razlago.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

BALAST ::

Če želite kupit igro SS3 poceni od zanesljivega trgovca jo za 24$ oz. 18€ kupite tule.
http://www.getgamesgo.com/product/serio...
Navodila:
1. registrirajte se na strani
2. dodaj v košarico, ni važno kaka je valuta
3. v košarici izberite Delivery Zone: Rest of the world, kar pretvori valuto v $.
4. ko izbereš plačilo s kretitno ali paypal vneseš naslednji korak še bonus kodo: EGROCKS
5. za kredinte kartice velja da brezplačno pretvorijo valute, medtem ko paypal zaračuna nek mali pavšal.
6. aktiviraš kodo v Steam in igraš
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BALAST ()

kmetek ::

ni linka.

Bor H ::

Lihkar končal DLC (Jewel of the Nile). Polom. Vseskupej 2-3 ure, pa še to te na začetku sam s pištolco okol sprehaja, kar je čist neumno glede na to da če kupiš DLC si verjetno že končal prej osnovno igro in se ti ni treba več privajat. Pa da ne govorimo o zadnjem bossu ki je čist nenavdahnjen in "uganka" konc drugega levela, ki je sam skakanje brez streljanja. Vesel sem da sem počakal na -75%, ker mi je še tako žal teh slabih 2€.

D3m ::

Serious Sam FE, SE mi je še najboljši.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Dr_M ::

Men je pa ta dlc kr uredu. Ampak res je bolj svoh za polno ceno.

blaz87 ::

Lepo prosim, če ima kdo save game. Ni nujno 100%. Sem pa bil že daleč, pa sem jih vse izgubil s formatom. Sem mislil, da poskrbi za to steam.

Hvala in Lp!

TehDucky ::

Lahk uporabiš cheat mode pa se vržeš na neko določeno stopnjo oz. level. Sam sem imel isti problem prišel na 3/4 potem pa pozabu backat save.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DOOM Eternal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
37745646 (5353) oo7
»

Serious Sam 4: Planet Badass (strani: 1 2 )

689132 (2994) Horas
»

Doom 4 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

659119963 (35250) SoundBlaster
»

Menjava iger (strani: 1 2 3 )

11026854 (14607) ZiedRieke
»

Katero od teh treh kartic kupiti