Forum » Pomoč in nasveti » Problem (BSOD) v Winxp z Norton programi!
Problem (BSOD) v Winxp z Norton programi!
Modri dirkač ::
Ok danes sem si nabavu dotična dva programa, ker sem do zdej mel NortonSystemworks 2002 in sem zelo zadovoljen z njim. Pač sem hotel posodobit. Ampak problem je naslednji:
Namestim prvo Systemworks2003 in resetiram. O.K.
Potem grem na InternetSecurity2003 inštaleram. O.K.
Znova zaženem. O.K.
Problem se pojavi ko potem vse lepo naštimam in ponovno zađenem računalnik in mi, preden bi moralo preklopit iz črnega v welcome screen, pokaže BSOD
z napako:
NO_MORE_IPR_STACKS_LOCATIONS
In potem se stvar ponovno zažene. in spet BSOD tko da sploh ne moreš več prit v sistem.
Dobro da mam ghost image, da si postavim sistem nazaj, ampak probal sem vse možne kombinacije, tud na friški sistem in zmeri isto sranje.
prosim za strokovni posvet!
Hvala
Dodatek by V-i-p: Modri Dirkač, če ne zameriš, sem ti malo skrajšal naslov, ker je bil hudimano dolg.
Namestim prvo Systemworks2003 in resetiram. O.K.
Potem grem na InternetSecurity2003 inštaleram. O.K.
Znova zaženem. O.K.
Problem se pojavi ko potem vse lepo naštimam in ponovno zađenem računalnik in mi, preden bi moralo preklopit iz črnega v welcome screen, pokaže BSOD
z napako:
NO_MORE_IPR_STACKS_LOCATIONS
In potem se stvar ponovno zažene. in spet BSOD tko da sploh ne moreš več prit v sistem.
Dobro da mam ghost image, da si postavim sistem nazaj, ampak probal sem vse možne kombinacije, tud na friški sistem in zmeri isto sranje.
prosim za strokovni posvet!
Hvala
Dodatek by V-i-p: Modri Dirkač, če ne zameriš, sem ti malo skrajšal naslov, ker je bil hudimano dolg.
Everybody lies!
- spremenil: V-i-p ()
Sims ::
Zdravo,
sem sam imel Norton System works pa Internet..., nisem mel težav z sesutjem. Sem pa Internet... dol vrgo ker mi mašina krampa... Skratka mel sem že več verzij od 2002-2003 in starejše... Mogoče nimaš vredu verzije...
sem sam imel Norton System works pa Internet..., nisem mel težav z sesutjem. Sem pa Internet... dol vrgo ker mi mašina krampa... Skratka mel sem že več verzij od 2002-2003 in starejše... Mogoče nimaš vredu verzije...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows could not startOddelek: Pomoč in nasveti | 1210 (1103) | strongman |
» | Antivirus, ki bi delal brez Internet ExplorerjaOddelek: Programska oprema | 696 (613) | zenith1 |
» | varnost,hitrost in urejenost računalinkaOddelek: Pomoč in nasveti | 2083 (1540) | flipflop |
» | Kateri antivirusni program priporočate ??Oddelek: Programska oprema | 2112 (1879) | SavoS |
» | Nortonovi produkti 2002 - 2003 ?Oddelek: Programska oprema | 1197 (1032) | Cokolesnik |