Forum » Mobilne tehnologije » HTC HD2 z WP7 in Marketplace
HTC HD2 z WP7 in Marketplace
osiris12345 ::
jaz bi pa mel eno vprašanje glede wp7 in marketplaca telefon sem aktiviral preko ameriškega accounta in najde aplikacije in vse, samo ko pa kliknem na kakšno zastojnsko aplikacijo da bi si jo dal dol pa ne gre enostavno mi napiše "can't get this info right now. Check back in a little while." in to pri vseh aplikacija free k jih kliknem. Ima kdo kakšno rešitev pametno da bi mi to delalo?
823483 ::
Za dostop do marketplaca moraš imeti telefon aktiviran...imaš na xda forumih več tem o tem, kjer je vse natančno opisano.
Če se prav spomnim pokličeš na microsoft, rečeš, da si kupil nov HTC HD7 prek ebaya, brez škatle in da te zdaj sprašuje po neki aktivacijski kodi. Nato jim poveš serijsko številko svojega HD2, oni pa ti zgenerirajo kodo, ki jo nato vpišeš v telefon.
Če se prav spomnim pokličeš na microsoft, rečeš, da si kupil nov HTC HD7 prek ebaya, brez škatle in da te zdaj sprašuje po neki aktivacijski kodi. Nato jim poveš serijsko številko svojega HD2, oni pa ti zgenerirajo kodo, ki jo nato vpišeš v telefon.
nejc če si dobro prebereš moj post boš vidu da imam aktivirano to use
tudi cookies imam on IE mi dela normalno
tudi cookies imam on IE mi dela normalno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: osiris12345 ()
a bi kdo še kaj vedel zakaj mi mmsi ne delajo? glede na to da bi moglo pri simobilu delat tudi z napačnimi nastavitvami napiše mi "can't send media content. contact your mobile operator to adjust your settings."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 84645 (51065) | Ciklamen |
» | HTC HD7 ali HD2Oddelek: Mobilne tehnologije | 1555 (1224) | Malajlo |
» | HTC HD2 in Android (FroYo 2.2) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 4805 (3101) | r0ks0n |
» | HTC HD2 ostaja na Windows Mobile 6.5Oddelek: Novice / Windows Mobile | 16134 (14961) | damirj79 |