Forum » Omrežja in internet » Katero dostopno točko izbrati?
Katero dostopno točko izbrati?
curi ::
Pozdravljeni!
Doma imam spostavljeno brezžično mrežo z 14 client uporabniki. Doma na hiši imam namreč 360stop. antetno in zraven ruterja wrt54gl z ddwrt. Pri vsaki hiši pa imam sprejemno 15dbi antetno in zraven wrt54gl z ddwrt kot client uporabnika. Zdaj pa mi ta wrt54gl kateri je oddajni zelo slabo deluje ker je preveč clientov povezanih na eno točko. Signali se prekinjajo in take zadeve... Kako dostopno točko bi mi priporočali, da bi normalno delovala v mojem primeru?
Razmišljal sem o Linksys wap200,nisem siguren če je to pravo.:)
Hvala
lp
uroš
Doma imam spostavljeno brezžično mrežo z 14 client uporabniki. Doma na hiši imam namreč 360stop. antetno in zraven ruterja wrt54gl z ddwrt. Pri vsaki hiši pa imam sprejemno 15dbi antetno in zraven wrt54gl z ddwrt kot client uporabnika. Zdaj pa mi ta wrt54gl kateri je oddajni zelo slabo deluje ker je preveč clientov povezanih na eno točko. Signali se prekinjajo in take zadeve... Kako dostopno točko bi mi priporočali, da bi normalno delovala v mojem primeru?
Razmišljal sem o Linksys wap200,nisem siguren če je to pravo.:)
Hvala
lp
uroš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri High-End Router za domačo rabo?Oddelek: Kaj kupiti | 12205 (9306) | OldSkul |
» | Linksys BEFSR41 router - (pre)pogost restart?Oddelek: Strojna oprema | 2239 (2048) | patriot10 |
» | limit router dl speed-torent itd..Oddelek: Pomoč in nasveti | 745 (705) | IceBoX |
» | wds povezava z dvema wrt54gl ruterjemaOddelek: Omrežja in internet | 1650 (1545) | gpavlo |
» | router?Oddelek: Kaj kupiti | 2050 (1773) | Boeing |