Forum » Operacijski sistemi » File share Win 7 x64 - Win 7 x86 - Win XP x86
File share Win 7 x64 - Win 7 x86 - Win XP x86
Bojna_glava ::
Tri računalniki, na vsakem svoj sistem:
A 7 x64
B 7 x86
C XP x86
Med B in C ni problema v sharingu, dela obojestransko. Med tem pa A ne vidi C, vidi pa B vendar se ne more povezati. Nakar sem ugotovil da NOD firewall blokira dostop. OK, med A in B urejeno. Vendar še vedno A ne vidi C. Nastavitve so v obeh WIN 7 nastavljene enako. Ping pa je v nulo. Je mogoče da je problem v tem da je 7 x64 ... XP pa x86?
A 7 x64
B 7 x86
C XP x86
Med B in C ni problema v sharingu, dela obojestransko. Med tem pa A ne vidi C, vidi pa B vendar se ne more povezati. Nakar sem ugotovil da NOD firewall blokira dostop. OK, med A in B urejeno. Vendar še vedno A ne vidi C. Nastavitve so v obeh WIN 7 nastavljene enako. Ping pa je v nulo. Je mogoče da je problem v tem da je 7 x64 ... XP pa x86?
Nikonja ::
Prvo izklopi obvezno vse antiviruse i firewalle na vsem rač, pol pa če še nisi stavi isto workgrupo na vsa 3 rač, seveda sheraj diske na vsakem rač i omogoči dostop vsakem od uporabnika na vsakem rač do teh diskov.
Zdaj pa bi moralo vse delat, in nima veze ker su eni win 64 in drugi x86 !
lp
Zdaj pa bi moralo vse delat, in nima veze ker su eni win 64 in drugi x86 !
lp
Bojna_glava ::
Oprosti za pozen odg. ... sem kmalu za objavo ugotovil da je bil NOD...vendar ne njegov firewall ampak en drugi modul. Kaj si še ne bodo zmislili Dela BP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7, kako namestim Language pack ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 29098 (18341) | GTX970 |
» | Win 7 x64 čez sveže Win 7 x32Oddelek: Operacijski sistemi | 1027 (937) | ender |
» | Win - 7 čuden problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2058 (1608) | miranpozar |
» | Win7 x64 licenca na Win7 x32Oddelek: Operacijski sistemi | 1334 (1183) | bosmla |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9458 (8087) | Razerzone |