Forum » Omrežja in internet » 3G internet Simobil in domače omrežje
3G internet Simobil in domače omrežje
urko71 ::
Živ,
imam naslednjo situacijo: računalnik + tp link wireles ruter + 3g simobil internet
zanima me kako moram nastaviti stvari, da bi se lahko z mobilnim telefonom preko wi-fi povezal v internet.
Hvala
imam naslednjo situacijo: računalnik + tp link wireles ruter + 3g simobil internet
zanima me kako moram nastaviti stvari, da bi se lahko z mobilnim telefonom preko wi-fi povezal v internet.
Hvala
geniuus ::
3g internet imaš vklopljen v pc?
pc vklopiš v router v lan port (ne wan)
na računalniku vklopiš deljenje internetne povezave
kadar boš hotel preko drugih računalnikov na net(wlan, lan) mora biti pc prižgen in povezan na 3g
pc vklopiš v router v lan port (ne wan)
na računalniku vklopiš deljenje internetne povezave
kadar boš hotel preko drugih računalnikov na net(wlan, lan) mora biti pc prižgen in povezan na 3g
urko71 ::
ja 3g je v računalniku in ruter imam povezan v lan port
ko delim internetno povezavo ne morem več na ruter 192.168.1.1
in tudi mobitel ne dobi ip naslova (povezavo pa najde)
po moje so samo nastavitve ruterja, ker sem ga včasih uporabljal z adsljem in nisem nič spreminjal.
ko delim internetno povezavo ne morem več na ruter 192.168.1.1
in tudi mobitel ne dobi ip naslova (povezavo pa najde)
po moje so samo nastavitve ruterja, ker sem ga včasih uporabljal z adsljem in nisem nič spreminjal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modem -> Router, statičen IPOddelek: Omrežja in internet | 3158 (2832) | crniangeo |
» | Povezava računalnika v internetOddelek: Omrežja in internet | 3287 (2768) | d4vid |
» | Internet povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 2967 (2749) | JOKER |
» | Siol modem žično na wrt54gl v1.1 dd-wrt za WiFiOddelek: Omrežja in internet | 7917 (7753) | NeMeTko |
» | Vzpostavitev brezžičnega internetaOddelek: Omrežja in internet | 3378 (3112) | barbara2 |