Forum » Programiranje » [C#]zaganjanje .exe fajla
[C#]zaganjanje .exe fajla
Loaded ::
Pozdravljeni!
Imam glavni program, ki zaganja nek drug .exe program (pod_program). Zaganjam ga z naslednjo kodo:
Pod_program imam shranjen v mapi podprogram poleg glavnega programa in rabi za delovanje datoteke, ki so shranjene v mapi poleg njega. Ko zaganjam pod_program samega, je vse v redu, ko pa pod_program zaženem iz glavnega programa, pa moram kopirat mapo, ki jo uporablja pod_program v imenik glavnega programa da deluje. Zakaj se zažene tak, kot da bi ga zaganjal iz imenika glavnega programa? Ali je mogoče zagnat pod_program kako drugače?
Hvala
Lep pozdrav
Imam glavni program, ki zaganja nek drug .exe program (pod_program). Zaganjam ga z naslednjo kodo:
System.Diagnostics.Process Proc = new System.Diagnostics.Process(); Proc.StartInfo.FileName = "Imenik\\pr\\pod_program.exe"; Proc.Start();
Pod_program imam shranjen v mapi podprogram poleg glavnega programa in rabi za delovanje datoteke, ki so shranjene v mapi poleg njega. Ko zaganjam pod_program samega, je vse v redu, ko pa pod_program zaženem iz glavnega programa, pa moram kopirat mapo, ki jo uporablja pod_program v imenik glavnega programa da deluje. Zakaj se zažene tak, kot da bi ga zaganjal iz imenika glavnega programa? Ali je mogoče zagnat pod_program kako drugače?
Hvala
Lep pozdrav
Loadeed
darkolord ::
V StartInfo nastavi še WorkingDirectory na mapo podprograma
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# program za pretvorbo v desetiško število z rekurzijoOddelek: Programiranje | 1507 (1230) | MrStein |
» | [C#] Operacija IN in ALI med dvema int številomaOddelek: Programiranje | 1186 (999) | LeQuack |
» | C# - Grafični izpis številOddelek: Programiranje | 1579 (1475) | someone1 |
» | C++ seminarska (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5540 (3722) | xyd1 |
» | PIC 16f84A - utripanjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2247 (2047) | ql000 |