Forum » Loža » Kraje v BTC
Kraje v BTC
moj_nick ::
V BTC garažni hiši kradejo iz avtomobilov. Policija dobi po 10 prijav na dan.
110111001001010001010000
harvey ::
Itak, povsod kjer je koncentracija avtomobilov je tudi priložnost za nepridiprave povečana.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
BlueRunner ::
Pa tudi ne samo v garažni hiši. Na udaru so vsa parkirišča v BTC. Med moni znanimi pa tisto novo nasproti hale A in pred Merkurjem.
Kolikokrat pa sem tam še sam opazil neke čudne pojave, ki se motajo med vrstami, pa si ne upam pustiti v vozilu niti prazne navadne kartonske škatle. Škoda šipe, da bi kdo preveril, če je slučajno kaj v njej.
Kolikokrat pa sem tam še sam opazil neke čudne pojave, ki se motajo med vrstami, pa si ne upam pustiti v vozilu niti prazne navadne kartonske škatle. Škoda šipe, da bi kdo preveril, če je slučajno kaj v njej.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlueRunner ()
gregor_m ::
Verjetno se spravijo najprej v tiste avte, v katerih ljudje ne znajo vredne stvari pospravt, recimo v predale. Sicer bi bilo zanimivo videti, katere znamke avtov so najpogostejše tarče.
logit ::
Mami so pred leti vdrli v avto pred Kolosejem (takrat še niso imeli kamer). Ničesar niso vzeli, ker ni bilo kaj vzeti. Samo škoda je nastala, ker je bilo potrebno zamenjat obe kljuki.
KandazaR ::
Jaz sem se pa danes čudil zakaj je toliko policijskih avtomobilov parkirano v garažni hiši (v vsakem nadstropju 3-4).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KandazaR ()
MIHAc27 ::
Ni samo BTC problem. Pred našim vrtcem so tudi že vdrli (in ukradli torbico). Čudi me, da je parkirišče dokaj majhno (10 vozil že teško parkiraš) in je tudi ljudi kar nekaj, ki hodijo takrat po otroke. Pa vseeno reskirajo.
V avtu nikoli nimam nič vrednejšega, če pa že to skrijem pod sedež, da se ne vidi.
V avtu nikoli nimam nič vrednejšega, če pa že to skrijem pod sedež, da se ne vidi.
St235 ::
Praksa je pokazala, da so najbolj varne stvari v prtljažniku. Puščanje torvbit, telefonov in aktovk na sedežiš pa najslabša možna odločitev.
energetik ::
Ampak folk še vedno pušča stvari na sedežih..
Jaz še jakne ne pustim na sedežu, da ne bi kdo šel preverjat, če imam denarnico v žepu. Kaj šele nahrbtnike, laptope, torbice..
Jaz še jakne ne pustim na sedežu, da ne bi kdo šel preverjat, če imam denarnico v žepu. Kaj šele nahrbtnike, laptope, torbice..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Parkiranje v Mariboru za več dniOddelek: Loža | 11745 (2007) | Sparkxl |
» | Nosilec za koloOddelek: Loža | 17155 (3410) | skyline |
» | Lisičenje v Stožicah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 23272 (19675) | Gregor P |
» | Prosimo parkirajte vzratno/vnaprej (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22362 (20182) | solatko |