Forum » Strojna oprema » Rabim SCSI adapter - za narest disk image
Rabim SCSI adapter - za narest disk image
fizikalac ::
Rabim wide ultra 3 SCSI to USB adapter - a mi lahko kdo namigne kje se dobi ker je baje to že prava redkost... ;)
Če pa se ne da dobit takega adapterja me pa zanima na kakšn način lahko js prklopm tak trdi disk na moj laptop (da dobim disk image...) A so kkšni pretvorniki, recimo SCSI to sata | firewire ?
Hvala
Če pa se ne da dobit takega adapterja me pa zanima na kakšn način lahko js prklopm tak trdi disk na moj laptop (da dobim disk image...) A so kkšni pretvorniki, recimo SCSI to sata | firewire ?
Hvala
logout ::
Zakaj ravno na notebooku? Kopiraj na kakšnem stacionarnem računalniku ki ima vgrajen SCSI, daj na USB medij in prenesi na notebook.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Ciho ::
Takega adapterja verjetno ne boš dobil nikjer. Poizkusi dobit kje kak star strežnik ali pa kontroler z gonilniki na PCI in priklopiš v PC. Na prenosnik verjetno ne bo šlo.
fizikalac ::
Nimam trenutno takega računalnika, ampak če je to še vedno najlažji način bom probu. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adapter iz VGA na SCARTOddelek: Zvok in slika | 13199 (6560) | podtalje |
» | SCSI diskOddelek: Strojna oprema | 1757 (1556) | stromar |
» | Pomoč - Raptor.Oddelek: Strojna oprema | 2234 (1622) | billy |
» | Testi rekorderjevOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 1783 (1783) | chucki |
» | Umax 1220s prikljucitev na PCI SCSI cardOddelek: Pomoč in nasveti | 1173 (1118) | Realman |