» »

Xoom brez podpore mobilnim omrežjem

Xoom brez podpore mobilnim omrežjem

engadget - Xoomova aktivacija povezljivosti z omrežji WiFi, ki je povezana z nakupom podatkovnega paketa pri ameriškemu operaterju Verizon, je nedvomno veliko presenečenje. A po drugi strani je to tudi nekoliko pričakovano, saj se je do sedaj večinoma govorilo le o Xoomih prav za Verizon, ki bodo predstavljeni prvi in ki niso uporabni izven ZDA. V prihodnosti bomo ugledali še različico s podporo omrežjem GSM (podobno je bilo z Motorolinim Droidom, ki se v GSM obliki prodaja pod imenom Milestone) in različico s podporo le omrežjem WiFi. Takšen Xoom je namreč nedavno prestal testiranja pri ameriškem FCC-ju, ki za prodajo čez lužo mora dati žegenj prav vsem napravam z brezžično komunikacijo.

Specifikacije so najverjetneje popolnoma enake že videnim, razen seveda povezljivosti z mobilnim omrežjem, posledično pa morda lahko pričakujemo nekoliko nižjo ceno. Koliko nižjo je seveda veliko vprašanje, na odgovor katerega bo potrebno počakati še nekaj časa. Medtem je bilo mogoče v Dubaju videti še različico Xooma, ki ima večino zadnje stranice v srebrni barvi, razen dela, v katerem se skriva fotoaparat s flešom. Srebrna stranica je najverjetneje zgolj eloksirana v naravno barvo aluminija, saj je pri črni različici ta del prav tako aluminijast. Vir srebrnega Xooma je potrdil, da bomo dobili tako WiFi kot GSM (3G) različice Xooma, ki naj bi bile vsaj v Združenih Arabskih Emiratih, verjetno pa tudi drugod po svetu, na voljo proti koncu marca.

2 komentarja

Jst ::

Za tale Verizon-Zoom sem slišal v podcastu, da ima extra butasto in nelogično pogodbo ob nakupu.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

PrimozR ::

Ja, tole: http://slo-tech.com/novice/t454188

V bistvu ni nelogično, ker gre za operaterjev tablet. Ker boš imel na voljo še WiFi only itak ni razloga, da ne bi vzel podatkovne naročnine.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC predstavil One (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5213778 (11535) PrimozR
»

Googlova prireditev začasno odpovedana, malha novosti poka po šivih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7116927 (12957) PrimozR
»

Xoom le z WiFi-jem prihaja 27. marca

Oddelek: Novice / Android
124413 (3975) gulfstream
»

Xoom nedvomno prihaja v Evropo, tudi brez 3G-ja

Oddelek: Novice / Android
53450 (2954) smash
»

Prispel iPhone za Verizon

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
175655 (4450) js osebno

Več podobnih tem