» »

Je Symbian na vrsti za odstrel?

Je Symbian na vrsti za odstrel?

Oxford ::

Morda se sliši naslov malo smešen, ampak Nikiin CEO Stephen Elop je (baje) razposlal po firmi okrožnico, v kateri poleg ostalega namiguje, da je njihova osnovna platforma bolj "šibkega zdravja".

Engadget.com

Tudi MeeGo-ta ni ocenil najbolje. Glede na to, kaj sem prebral, bo v Nokii v kratkem potres 10 stopnje.

WODAK ::

Oxford je izjavil:

Morda se sliši naslov malo smešen, ampak Nikiin CEO Stephen Elop je (baje) razposlal po firmi okrožnico, v kateri poleg ostalega namiguje, da je njihova osnovna platforma bolj "šibkega zdravja".

Engadget.com

Tudi MeeGo-ta ni ocenil najbolje. Glede na to, kaj sem prebral, bo v Nokii v kratkem potres 10 stopnje.

pa to je 100 % fake....poglej tisti memo v kaki angleščini je napisan, dvomim da bi CEO nokie dal takšen (nestrokovno napisan) članek ven...ta engadged pa je pure rumena stran (tako kot Slovenske novice) ki objavlja samo slabe novice o Nokiji....zakaj pa recimo ne objavijo člankov kot so Myriad Announces 'Alien Dalvik', Android Apps to Run on our Nokias
itd....
to so zanimive stvari, ne pa da pljuvajo pa se pametne delajo, na koncu pa ugotoviš da je 20 % njihovih člankov resnice ostalo pa so špekulacije raznih anti-nokia blogov...
huh? :)

Oxford ::

WODAK je izjavil:

pa to je 100 % fake....poglej tisti memo v kaki angleščini je napisan, ...

A veš, da sem sedaj tudi sam opazil čuden pravopis. Možno pa je, da je to le prepis finskega originala.

Sem pa prepričan, da bo bivši Microsoftovec zagotovo naredil nekaj globljih rezov.

krop ::

Je sigurno. Ni v koraku z časom:)

Brane2 ::

Zanimivo. Na zadnjih Telekomunikacijah je med drugim nastopil Nokiin človek, ki je nadolgo in široko razlagal, kako so ob njih vsi drugi zanemarljivi.

Za novičko sem postavil par vprašanj o tem, kako je s tem Symbianom in kaj je z alternativo, ker je status Symbiana pri njih zelo čuden. Enkrat ga razvija ena firma, potem ga razvija Nokia, ker je kupila firmo, nato je kao odprt, potem ga predajo istoimeni open-source ortganizaciji, nato ga spet prevzamejo itd.

Odgovor je bil, da zanje nič izven Symbiana ne obstaja itd, pogovor je šel v drugo smer in tip mi je rade volje dal vizitko za dodatna vprašanja.

Prebrskal sem po netu in našel N800 in govorice o nasledniku ter novičko o tem, da je Nokia v "Maemo klubu".

Postal sem nekaj vprašanj o tem, od njega pa noben odgovor. Nič. Niti "odje*i".

Kot da bi sredi Teherana načel vprašanje svinjine v domači kuhinji. :|
On the journey of life, I chose the psycho path.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Microsoft z rekordnimi prihodki, dobiček nekoliko sklestila Nokia

Oddelek: Novice / Rezultati
2515091 (12890) kpkp
»

Elop bo po prevzemu Nokie dobil 25 milijonov dolarjev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
11625929 (20732) tonylee5566
»

Nokia E7 končno prihaja v nekatere trge

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
318873 (7595) Poldi112
»

Na internet ušla ostra okrožnica Nokiinega šefa (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
6115579 (12159) Lonsarg
»

Se Nokia ogreva za Windows Phone 7?

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
289888 (8776) Bor H

Več podobnih tem