Forum » Omrežja in internet » Simobil ne dela?
Simobil ne dela?
jurre ::
mene tud zeza...sta me ze 2 klicala pa sem dobil samo sms o neodg. klicu. Ko sem hotel prvega nazaj klicat je takoj prekinilo povezavo...
so ze objavili na spletni strani in na facebooku:
Si.mobil
?...obveščamo vas, da trenutno prihaja do motenj pri opravljanju klicev preko omrežja 3G. Uporabniki, ki imate na telefonih vklopljeno uporabo omrežja 3G, ste lahko začasno nedosegljivi in ne morete opravljati klicev. Zato vam svetujemo, da na svojih telefonih začasno izberete možnost uporabe samo omrežja 2G (GSM). Napako že odpravljamo, vsem pa se opravičujemo za morebitne nevšečnosti in prosimo za razumevanje.
so ze objavili na spletni strani in na facebooku:
Si.mobil
?...obveščamo vas, da trenutno prihaja do motenj pri opravljanju klicev preko omrežja 3G. Uporabniki, ki imate na telefonih vklopljeno uporabo omrežja 3G, ste lahko začasno nedosegljivi in ne morete opravljati klicev. Zato vam svetujemo, da na svojih telefonih začasno izberete možnost uporabe samo omrežja 2G (GSM). Napako že odpravljamo, vsem pa se opravičujemo za morebitne nevšečnosti in prosimo za razumevanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jurre ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Severni Koreji za tujce mobilno omrežje in internetOddelek: Novice / NWO | 4757 (1643) | cryptozaver |
» | Govori BOB zahtevajo gesloOddelek: Informacijska varnost | 16620 (15258) | ...:TOMI:... |
» | Pomoč pri izbiri operaterjaOddelek: Mobilne tehnologije | 1212 (989) | Lonsarg |
» | Severna Koreja spet ukinila dostop do interneta za tujce (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 22049 (19285) | vidz81 |
» | Tušmobil 3G in Yarvik Ingenia x1Oddelek: Pomoč in nasveti | 3862 (3496) | box408 |