Forum » Elektrotehnika in elektronika » SUper svetle LEd diode
SUper svetle LEd diode
TESKAn ::
Enake oblike ko običajne LEDice, samo da so veliko svetlejše. Koštajo okol 300sit za običajne ultrabright, za kake ultra ultra boš pa odštel tudi jurja/kos. Dobiš pa v vsaki trgovini z elektromaterialom (HTE, IC, ...).
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
SkIDiver ::
Jz mam eno kr hudo svetlo pa me je koštala jurja. Je pa brezbarvna. So pa obstajale pr tistmu modelu še neke extra hude za 5 jurju. Svetloba je bla pa tut huda. Gledat nisem mogu v njo. Sem bil slep ko kakuš pol.
ferdo ::
jzt mam pa dve okrogle eno zeleno pa eno rumeno.
nekam bi jih dau pa nevem kam
nekam bi jih dau pa nevem kam
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.
.: I can`t believe the news today :.
Tomi ::
Jaz imam eno ultra bright modro v tipkovnici, in sveti, če sveti sama, čez celo sobo. Bila pa je nekako 700 sit.
metrodusa.blogspot.com
ferdo ::
mnjah......lotat po tipkovnici pa nebi šu....ni chep varjanta
pa prevelke so da bi jih notr spravu.
nekam notr v ohišje bi jih dau, pa nimam pojma kk nej to nardim.....še nikol se nism stemi zadevami ukvarju
pa prevelke so da bi jih notr spravu.
nekam notr v ohišje bi jih dau, pa nimam pojma kk nej to nardim.....še nikol se nism stemi zadevami ukvarju
Brane2 ::
Niti ne. Ultrabright diode majo samo visji izkoristek od navadnih diod in so ponavadi tudi vsaj nekoliko bolj usmerjene. Dobis jih s sevalnim kotom 40°, take s 15° itd...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rdeča, zelena, modra, rumena, bela ... (LED)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2237 (1898) | Kaboom |
» | optical mouseOddelek: Hlajenje in modifikacije | 898 (777) | EX-B |
» | Zmodaj vse kar vidišOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2176 (1270) | krucymucy |
» | Diode v ohišjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1968 (1681) | TESKAn |
» | Modra LED?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1634 (1161) | EX-B |