» »

LENOVO Thinpad ali HP Elitebook?

LENOVO Thinpad ali HP Elitebook?

brajh11 ::

Odločujem se za nakup prenosnika. Izbiram med LENOVO Thinkpad in HP elitebook.

LENOVO Thinkpad W510: http://www.mimovrste.com/artikel/275031...

HP elitebook 8540w: http://www.mimovrste.com/artikel/275031...

Razmišljam tudi za DELL, vendar nisem našel po spletu nobenega modela, ki bi podpiral možnost razširitve RAM-a do 16GB.

Kaj predlagate za nakup glede izkušenj? LENOVO, HP, ali DELL?
  • spremenil: brajh11 ()

btree ::

Lenovo je ziher boljše kvalitete.

brajh11 ::

tomazzz: Kakšne izkušnje z LENOVO? Če DA, s katerim modelom :=)

69charger ::

Lenovo Thinkpadi so vsi dobri,naj bi bili najboljši na svetu po raziskavah.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

bedak ::

brez dvoma HP, mamo enga službenga lenovo thinkpad-a pa me ni prepričal, same probleme mamo z njim, lahko pa je tako le pri meni oz. pri nas (mogoče smo na kašno slabo serijo nabasali al kaj)

jinzo ::

Realno gledano, za tako ceno, slabe robe glih neboš dobil.
Marsikdo priporoča Lenovota, saj slovijo po kvaliteti, ampak pač dizajn je malo...
Ampak še vedno bi rekel, da za 2kEUR težko dobiš slabo stvar :)

darkolord ::

brajh11: Jaz imam s Thinkpadi konkretne izkušnje z (vsaj) temi: A32p, T41p, X60s, R6x, Z61p, T61p, T500, T410s

Pri dražjih modelih (X, T, W serije) je kvaliteta izdelave zelo dobra (tipkovnica seveda odlična), celoten experience so pa tudi zelo doterali - v 10 letih so na zunanjosti naredili samo minimalne spremembe, ker je prav vse tam, kjer mora biti - če se usedeš za 10 let star Thinkpad, se še vedno počutiš "doma".

Nekateri se sicer zapičijo v design, a se ne zavedajo, da morajo ostali proizvajalci vsake par let na novo narest redesign svojih laptopov, saj so po par letih že nagravžno grdi. 10 let stari Thinkpadi imajo še vedno dost kul professional look. Glede na število nagrad, ki so jih nabrali za design, je pa očitno tudi kar nekaj takih, ki so jim TPji prav... lepi. :)

Super je tudi garancija oz. servis - nikakršnih komplikacij, samo menjajo komponento/e v okvari (velikokrat tudi samo na besedo). Glede servisa pri HP sem pa slišal že vse sorte nič kaj lepih zgodbic.

Še za primerjavo - T41p po 8. letih dnevne uporabe še vedno dela enako kakor prvi dan, crknila je samo baterija (izgubila večino kapacitete) in ventilator. Na drugi strani je pa manj uporabljan, enako star Dellov Latitude, ki se mu je odlomil pant (in en plastičen kos ohišja zraven) in "zjahal" kabel do LCDja (slika trese če ni panel v pravi poziciji).

Zgodovina sprememb…

matonson ::

Jst mam 8540w, prva serija.

Kar se zmogljivosti tiče, je tisti v tvojem linku boljši. Jst mam (i7 620m, quadro 1800m, 4gb ram). Za mene je dovolj, je pa še vedno po zmogljivosti za nekim desktopom vrednim 600EUR:). Windows index score je vse 6,6 , disk in ram 5,9 , superpi 13sec Probal sem razne programe. Maya, Photoshop, Vegas, Premiere. Vse to dela več kot zadovoljivo. Le za FullHD obdelavo je pa potrebno že malo potrpežljivosti(Ne vem za kaj ga boš uporabljal).

Glede kvalitete, hlajenja pa naslednje.
Procesor mi doseže tja do 80stopinj(idle niha med 35 in 45), grafična okoli 60. Nič pretresljivega, nikoli ni pečka. Ventilator je pri normalnih opravilih dokaj tih, skoraj neslišen(lahko narediš, da se izklopi ko pade pod določeno temperaturo). Ko ga pa malo zmatraš pa začne kar lepo žvižgat, ampak to začnejo vsi.

Samo ohišje je TOP. Ko primem kakšen drug laptop v roko deluje plastik fantastik. Ta je res kompakten.

Zaslon je tudi nadpovprečen(moj je še navaden LED), če boš vzel z IPS je pa sploh vrhunska zadeva. Že pri mojem so zelo zadovoljivi koti gledanja, pri IPS je to še boljše. Barve zelo zadovoljive(Je pa to tako, nekomu je všeč, drugemu ni, primerjam s tistimi laptopi, ki sem jih videl)

Tipkovnica, nič posebnega. Nad tipkovnico so hitri gumbi za glasnost, kalkulator... Izgleda kot novoletna jelka. Lučk se ne da izklopit. Touchpad je tak kot pri vseh laptopih. Sredi tipkovnice je še joystick. Šparali so pri osvetlitvi. Vgradili so led lučko, ki ti sveti pod prste. Za tak denar je to dokaj khm...

Baterija ob normalni uporabi zdrži tam okoli 3 ure. Če si ful šparoven zdrži tudi 4 ure in pol. Poraba pri priklopljenem wordu in svelost na minimum je 11-12W(moj procesor je dvojedrn).

Če kopuješ laptopa za ta denar s tem ne boš zgrešil. Ampak vzemi z SSD. Meni je žal, da ga nisem:) 500GB disk je tale http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...

Kritike na netu so slabe. Baje crkuje. Meni zaenkrat še dela:)

Veliko lahko izveš še tukaj > http://forum.notebookreview.com/hp-busi...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matonson ()

zcetrt ::

Enostavno mi ni jasno, kako je lahko ergonomija in design tako vrhunski, če imaš firewire priključek spredaj... Že za slušalke bi me motil, ampak recimo da to je za tolerirat. Firewire kabel je pa res tog in tudi ne ravno trdno vpet v vtič. Velik handycap, če mene vprašate.
4.

matonson ::

Če je name letelo. 8540w ga ima pri strani zraven USB. Spredaj je samo čitalec kartic.

šernk ::

thinkpade so pred kratkim žal kar konkretno predelali, moj ima praktično vse priključke ob strani, je pa po sami kvaliteti ohišja še vedno korak pred vsemi.

po 1 mesecu uporabe lenovo g560a se na njemu vidi večjo obrabo kot na 3 leta starem thinkpadu, na thinkpadu je le preslednica malce spolirana to je pa to. na ohišju ne najdeš ene same praske, servis pa tudi profesionalen (govorim za IBM).

primerjat HP elitebook z ostalimi prenosniki in da delujejo ostali plastic fantastik je logično. ko primerjam thinkpada z ostalimi prenosniki, osebno še plastic fantastic drugim ne morem reči, ker se počutim na njih, kot da bi se z igračko ukvarjal, ki bo zdaj zdaj razpadla.

glede ostale kvalitete: kvari se lahko vsak, saj so notri večinoma komponente tretjih proizvajalcev, lahko pa le potrdim, da še nisem slišal za thinkpada, ki bi se pregreval.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

jazbec ::

js dam glas za elitebook
tega ima moja mati in je res izdelava na vrhuncu;)

zcetrt ::

Ni na nikogar osebno letelo. Le res nelogično in za nič dobro se mi ne zdi. Gledal sem pa fotografije iz povezave, ki ga je dal avtor teme.
4.

lambda ::

Kot lastnik 3 leta starega EliteBooka lahko pohvalim, da je pasje dobra serija. Bom pa sam, ko bom menjal, razmislil tudi o ThinkPadu. Sploh če bodo dobili pri HPju idejo, da nam še v tem razredu uturijo tiste novodobne tipkovnice.

luky ::

Brez razmišljanja ThinkPad za takšen denar je le kvaliteta. Že kar nekaj časa imam T500 in dela kot urca.
luky!

Galaxy ::

Za kaj pa ga boš sploh uporabljal?

brajh11 ::

Galaxy: predvsem za numerične simulacije: http://www.ansys.com in ostale manj zahtevne stvari.

noraguta ::

ma oboje je enak klump, samo lenovo ima po mojih izkušnjah precej boljšo servisno službo(pa še to lahko naletiš na kak zajdeavski servis).
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

oldguy ::

Hja, Thinkpad ima bonuse (poleg že pregovornega build qualitya), kot so en kup dodatkov za Ultrabay (RS232 ter LPT port extension, dodatna baterija, dodatni disk), res dober support ter dobre docking statione. Garancija se da extendad do 5 let, kar je za poslovni laptop velik plus. Dodatki so poleg tega še prenosljivi med serijami, ter precej kvalitetni. Vidi se mu, da je business-oriented, in zanj nekako velja to, kar za večino dobrih stvari - nekaterim ne sede, drugi ga kujejo v nebo, v vsakem primeru pa je bil in je legendaren.

Zase vem, da jih bom uporabljal še dolgo, ceniti ga pa začneš šele potem, ko imaš priložnost uporabljat kak drug laptop dlje časa. Moje izkušnje so da, ko drugi že razpadejo, Thinkpadi še vedno delajo... Imel pa nazadnje dlje časa familijo 4x ter trenutno tri leta 6x, in sem zadovoljen. Veliko denarja, precej veliko muzike, kar za HPje nisem mogel trditi (pa ne pravim, da so zanič, moje izkušnje z njimi so pač slabe).

šernk ::

sam imam z IBM servisom v trzinu odlične izkušnje, vsi prijazni, pregled prenosnika (izven garancije) brezplačen (opravljen še isti dan), dejansko sem imel z njimi opravka 10min lepega sproščenega pogovora, skratka HPjev servis (birotehna, avtotehna al kar že so??) se lahko le skrije pred IBM.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

zee ::

Povsem se strinjam z mnenjem uporabnika šernk.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

brajh11 ::

Mogoče kdo ve ali je 23 inčni monitor od LENOVO izvedba LED ali navadna?

link: http://www.odnesi.si/lenovo-thinkvision...

Tale samsung piše da je LED: http://www.odnesi.si/led-monitor-samsun...

Ima kdo izkušnje kateri bi bil bolj primeren za nakup?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: brajh11 ()

mg42 ::

Glede prenosnika: ThinkPad W510 je najbolj robustna zmogljiva delovna postaja med "običajnimi" prenosniki in je super za namen, za katerega ga iščeš. Če želiš, ti tudi v PM napišem zakaj ...

ThinkVision L2321x ni LED. Več info najdeš tu: http://www.lenovo.com/psref/pdf/mbook.p... (išči L2321X).
Ima pa inovativno lastnost: omogoča prikaz dveh neodvisnih slik na enem zaslonu, dejansko kot bi imel dva ločena monitorja ...

P.S. Če se boš odločil za Lenovo, mi piši, lahko ti svetujem glede nakupa po zelo ugodni ceni

blackbfm ::

Jaz mam elitebooka 8540p. Saj ni slab samo.. ga dobim pa že takoj defekten pixel..ok saj se zgodi, menjam..pri temu zdaj me pa moti leva stran tipkovnice, kot da je malo lufta vmes. Sicer vsi pravijo da se ne opazi, da pretiravam, ampak take malenkosti me zmotjo ja :P

Tako da naslednjič sigurno enga thinkpada vzamem.

dolegar ::

Jaz sem tudi imel dobro izkušnjo z IBM servisom v trzinu (thinkpad) je grafična delala čudne artefakte, če je komp preklopil na baterijo. Sem mislil, da ga ne bom videl teden dva. retji dan sem ga že prevzel, špila kot urica.
ThinkPad T60 (intel Core2duo T7400 @ 2.16GHz)
15.4" 1680×1050 FlexView
Ram: 2GB Disk: Hitachi 120GB

blackbfm ::

No realno gledano je 3 dni veliko, za zamenjavo ene uboge kartice:))

mg42 ::

...pri temu zdaj me pa moti leva stran tipkovnice, kot da je malo lufta vmes. Sicer vsi pravijo da se ne opazi, da pretiravam, ampak take malenkosti me zmotjo ja :P


Na žalost je to pri HP "normalno" oz. "v mejah normale" ... tako so mi rekli na HP servisu ... glede tipkovnice je ThinkPad še vedno klasa zase.

blackbfm je izjavil:

No realno gledano je 3 dni veliko, za zamenjavo ene uboge kartice:))


Če je na zalogi mogoče res. Če pa ni na zalogi, pa zelo hitro ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mg42 ()

blackbfm ::

Na žalost je to pri HP "normalno" oz. "v mejah normale" ... tako so mi rekli na HP servisu ... glede tipkovnice je ThinkPad še vedno klasa zase.


Na 5 let starem probooku je bila pa tipkovnica super. In to se z nekim bednim sempron procesorjem. Valda pricakujes mal vec ko kupujes neko bolj high end serijo :p pac take malenkosti se mi hitro zamerjo, pa sem drugac zadovoljen z racunalnikom.. Tako da dam naslednjic prednost konkurenci :)

brutusss ::

med tema vedno elite ceprou ma lenovo zelo dobro ohišje kar pa je skor najmanj pomembno

Invictus ::

Mislim da je pri laptopu ohišje najbolj pomembno, poleg teže, sploh če veliko potuješ.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

BlaY0 ::

Imam 3,5 leta starega EliteBook-a 6930p in zadeva še kar spodobno dela. Prva baterija mi je šla se mi zdi po pol leta (ima 3 leta garancije na baterijo), je pa res da sem ga takrat imel več ali manj skozi v docking station-u. Od kar sem jo zamenjal je mir in mi drži okrog 4 ure (Linux). Zadnje čase opažam težavo pri kablu za LVDS panel. Ko ga zapiram mi začne slika blinkat in na njej se pojavljajo artifakti. Zadeva mi tudi tako čisto potiho (high pitch) "zuji". Se mi zdi da je disk. Bom sprobal v kratkem. Drugače pa mi v Linuxu dela vse tako kot treba (3G, fingerprint scanner, brightness control...). To je moj tretji HP in v bistvu z nobenim nisem imel nekih resnih težav, je pa to verjetno zato ker precej pazim - imam sodelavce, ki so imeli še z vsemi HP-ji takšne ali drugačne težave. Sem pa imel enega tableta (tc4200) pri katerem je pant polomil nosilno plastiko na ohišju panela in je bilo potrebno cel panel z ohišjem vred zamenjati (go figure) s tem da sem se moral kar pošteno razpizditi da so mi zadevo zamenjali, ker so najprej hoteli samo malo zategovati vijake in so jasno še bolj polomili nosilno plastiko. Takrat sem malo googlal in je bil to klasičen problem teh tabletk (premočan pant za nosilno plastiko).

Sedaj imam še enega ThinkPad-a T420, je pa za Linux kar malo prenov in določene stvari še ne delajo tako kot bi morale (to je itak pri vseh novih zadevah). Najprej sem ga hotel zrihtati na EFI pa mi ni zneslo in sem šel nazaj na BIOS mode. Kar se tiče ohišja je pač stari dobri ThinkPad (kot tank). Je pa bil sodelavec na Kitajskem v tovarni kjer jih sestavljajo in pravi da so pass/no-pass testi res zelo rigorozni.

DKirbi ::

No, sem se odločil da bi kar v tej temi nadaljeval. Zanima me ena lastnost ki me je pri EliteBookih pritegnila in sicer HD spletna kamera, to je pomoje že skorajda nek nov standard za laptope. Sam se odločam za nakup do 1,5k € in sem v premlevanju med HPjem, Thinkpadom in Asusom. Sam se sicer ukvarjam z grafičnim oblikovanjem, tako da: workstation, baterija, kakovost.

Videl sem kar dosti dobrih izkušenj s Thinkpadi čeprav me njihov dizajn prav zmrzi ko jih vidim (ampak ja, sj je vedno bla pomembna notranjost), bi bil vesel kakšnih predlogov. Aja pa zaradi večje mobilnosti s samim laptopom bi blo fajn če mi ravno ne zgori v rokah, če kje poženem kakšn photoshop v kakšnem kafiču. Za svojga trenutnega FS-ja sm moral nabavit hladilnik da me niso nagnali zaradi prevelike vročine in hrupa ventilatorja...

lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DKirbi ()

darkolord ::

čeprav me njihov dizajn prav zmrzi ko jih vidim
A nisi reku, da se ukvarjaš z grafičnim oblikovanjem? :)

Sicer pa, mislim da veliko pove dejstvo, da so skoraj 20 let že praktično enaki (seveda sledijo napredkom v tehnologiji).

Je bilo že velikokrat omenjeno, pa še vseeno, nekaj splošnih prednosti Thinkpadov:
- odlična tipkovnica
- kakovost (kletka in pokrov ekrana iz magnezija, kompozita plastike in karbonskih vlaken ali titanovega kompozita)
- res odličen servis (menjajo komponente brez vprašanj)
- dobro odvajanje toplote

Velja pa to v glavnem za T, X in W serije; na žalost zadnje čase tlačijo Thinkpad značko tudi na nekatere prenosnike malo nižjega razreda, ki so sicer še vedno dobri, niso pa čisto "pravi" TPji.

DKirbi ::

Kaj me dejansko najbolj zmrzi pri Lenovo laptopih je tista rdeča packa na sredini tipkovnice. Vem sicer da je pač to njihov unique thing, mamo doma enega muzejskega IBMa pa mislim, da še nihče ni pogruntal zakaj je tista rdeča packa. Dizajn laptopa je precej zastarel ja. Ampak okej, sem pripravljen pogledat tud mimo tega, če je notranjost ne bo razočarala :)

šernk ::

tista rdeča packa na sredini tipkovnice se imenuje trackpoint in je nekoč služila za miško in so jo zaradi uporabnosti ohranili. ni boljšega kot imeti prenosnik v rokah in miško s tistim upravljati, zato imajo pa tudi vsi thinkpadi dvojne gumbe za miško.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

DKirbi ::

Sam zakaj, če maš pa tracking pad ali kakorkoli se temu že reče na teh ostalih prenosnikih? :)

Invictus ::

DKirbi je izjavil:

Kaj me dejansko najbolj zmrzi pri Lenovo laptopih je tista rdeča packa na sredini tipkovnice. Vem sicer da je pač to njihov unique thing, mamo doma enega muzejskega IBMa pa mislim, da še nihče ni pogruntal zakaj je tista rdeča packa. Dizajn laptopa je precej zastarel ja. Ampak okej, sem pripravljen pogledat tud mimo tega, če je notranjost ne bo razočarala :)

Trackpoint (oz. v žargonu ščegetavček) je ena najboljših lastnosti Lenova. Sam vedno izklopim Trackpad, ker ga ne maram.
Imaš nek mini joystick, ki zamenjuje miško. Roka nikoli ne zaide s tipkovnice. Meni precej bolj uporabno.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

zee ::

Trackpoint (oz. v žargonu ščegetavček) je ena najboljših lastnosti Lenova. Sam vedno izklopim Trackpad, ker ga ne maram.
Imaš nek mini joystick, ki zamenjuje miško. Roka nikoli ne zaide s tipkovnice. Meni precej bolj uporabno.


Edina stvar, ki je boljsa od IBMovega "nippla", je touchpad na sodobnih Applovih prenosnikih. Vse ostalo je krs.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

spirit ::

Trackpoint je resnično ena bolših zadev, mene pri mojem rahklo moti, da nimam srednjega klika (za odpiranje/zapiranje zavihkov, kar pritisk na trackpad s tremi prsti ima), sam na svojem TP uporabljam obe ''miški'' in sem z njim zelo zadovoljen, ko bom prenosnik menjal bo to skoraj sigurno TP saj je že tipkovnica na precej višji ravni kot drugot. Edino kar me pri mojem moti je da ima občasno zaslon eno črto ki utripa ampak to je skoraj pri celi seriji tako, nisem pa še nesel na servis(lenoba pač=, kar pomeni, da me že ne moti dovolj :)

Applov touchpad vs trackpoint? hmm nvm priznam da je oboje dobro ja, če bi imel trackpoint še kakšno funkcionalnost več bi definitivno zmagal bitko

oldguy ::

Applov touchpad gladko izgubi bitko proti trackpintu npr. na avionu ali vlaku, oz. vedno, ko laptop uporabljaš sede na kolenih...

Odločitev je primarno odvisna od tipa uporabe...za rugged zadevco, ki jo boš dosti nosil okoli, od katere pričakuješ majhno težo, dobro zmogljivost, build quality in dolg battery life, vzameš Thinkpada. Za quality workstation bi jaz gledal tudi Apple in Sonya...zna bit da boš bolj zadovoljen.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oldguy ()

18zimoni ::

+1
za lenovo.

darkolord ::

mene pri mojem rahklo moti, da nimam srednjega klika
Hmmm, saj so trije gumbi?

DKirbi ::

Hmm postajam vedno bolj navdušen nad temi TPji. Proti apple napravam nimam nič, sem že delal na njih in sem bil zelo zadovoljen. No edina stvar ki me moti na applu je cena, tako da si ga bom najbrž privoščil kasneje ob kakšnem rednem dohodku.

Zanima me še ena lastnost, ker bom seveda precej mobilen in kot vedno, bom tudi v prihodnosti lovil razne deadline z baterijo in s kakšnim prižganim vektorskim ali bitnim programom. Sama avtonomija baterije v urah? Morda MBP tukaj s to prednostjo prevladuje?

http://goo.gl/LEynY na sledečem linku se nahaja en moj dozdajšnji favorit z 9 celično baterijo ampak si nekako tega ne znam predstavljati, koliko ur dejansko lahko zdrži. Tale mislim da ima še neko dodatno funkcionalnost pri grafični kartici, da le ta porabi manj energije... nekje sem mislim da to zasledil, če je komu kaj slučajno znano.

Sicer pa me zanima koliko je možno kasneje, če se slučajno odločim za kakšno cenejšo varjanto s 6 celično baterijo, to stvar nadgraditi oziroma, dokupiti kakšno večjo baterijo in če je kdo že kaj podobnega storil?

darkolord ::

Lenovo sent us a big 9-cell battery with the ThinkPad T520, and it didn't disappoint. During the LAPTOP Battery Test (continuous Web surfing over Wi-Fi) the business laptop lasted a whopping 9 hours and 4 minutes.


Baterijo je zelo enostavno zamenjati:

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: kuglvinkl ()

spirit ::

darkolord je izjavil:

mene pri mojem rahklo moti, da nimam srednjega klika
Hmmm, saj so trije gumbi?

so 3 gumbi ampak sredinski deluje za scroll ne za midle button kar pomeni da ne odpira novih zavihkov :D

darkolord ::

Mnja, odvisno kako imaš nastavljeno - jaz imam middle click + click to scroll, pa mi je tako čisto OK.

Zgodovina sprememb…

oldguy ::

Zanima me še ena lastnost, ker bom seveda precej mobilen in kot vedno, bom tudi v prihodnosti lovil razne deadline z baterijo in s kakšnim prižganim vektorskim ali bitnim programom. Sama avtonomija baterije v urah? Morda MBP tukaj s to prednostjo prevladuje?


V tem primeru je fajn kupit 9-celično baterijo, mislim, da pride nekaj čez 100€. Avtonomija je potem, kot zgoraj omenjeno, kar precejšnja...ne bi rekel da ravno 9 ur, ampak jaz se na letih v Ameriko ponavadi prej naveličam laptopa kot pa on baterije...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oldguy ()

blackbfm ::

pač kupiš dodatno baterijo če je potreba

DKirbi ::

Bolj me je zanimalo, če lahko razširiš baterijo iz 6 celične na 9 celično in če ta pač paše v sam laptop (mislim da sem gledal HP prenosnike glede teh baterij in pri enih serijah nadgradnja baterije ni bila možna). Vem da lahko kupiš še eno baterijo :)

Invictus ::

Pri Lenovo samo kupiš večjo baterijo in jo vstaviš namesto manjše.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HP predstavil najtanjši prenosnik na svetu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Procesorji
5320246 (16762) MrNighthawk
»

Lenovo ThinkPad vs. HP EliteBook

Oddelek: Kaj kupiti
487011 (5880) oldguy
»

Nakup laptopa za potrebe študija

Oddelek: Kaj kupiti
182087 (1709) Zion10
»

Prenosnik za poslovno uporabo do 1500 eur

Oddelek: Kaj kupiti
327890 (7011) koyotee
»

Prenosnik Lenovo zmore pol dneva na baterijah (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
5413080 (11476) Key Quest

Več podobnih tem